Afbeelding
Foto:

Laat zien wie de Sjef is!

HALSTEREN – PLUS introduceert Kruiden Sjeffies. Dit zijn twintig vrolijke karakters met elk hun eigen kruid om zelf te kweken, van peterselie tot gele mosterdkruid. Elke Kruiden Sjeffie heeft een eigen recept dat kinderen kunnen koken met hun kruiden. Zo laten ze aan hun ouders zien wie de Sjef is! Van zondag 1 september tot zaterdag 5 oktober 2019 krijgen alle klanten van PLUS Halsteren bij besteding van vijftien euro een Kruiden Sjeffie.

In totaal zijn er twintig Kruiden Sjeffies, allemaal met hun eigen kruid, recept en karakter, zoals Beau Bieslook, Anne Anijs en David Dille. Om de collectie compleet te maken kan er voor 1,99 euro een verzamelkeuken worden gekocht. Hierin kan je de Kruiden Sjeffies makkelijk water geven en laten groeien.

Rik Linssen, ondernemer van PLUS Halsteren: "Goed eten, dat is waar PLUS voor staat en daar hoort het kweken van en koken met kruiden bij. Met de Kruiden Sjeffies leren kinderen op een leuke manier hoe kruiden groeien, hoe ze eruit zien, welke verschillende geuren en smaken ze allemaal hebben en hoe je ermee kan koken."

Meer informatie op www.plus.nl/sjeffies.