Nanny en Tanja tonen allebei een outfit van Custommade.
Nanny en Tanja tonen allebei een outfit van Custommade. Foto:

Gemm's is modieuze bushalte

HOOGERHEIDE – Al meer dan 20 jaar is Gemm's Fashion de toonaangevende modezaak van hartje Hoogerheide. Dit najaar neemt Nanny van der Poel het out-of-the-box-denken wel heel letterlijk, want op donderdag 26 september stopt er een fantastische fashionbus voor haar winkel.

De fashionbus is een initiatief van het Duitse modemerk Herzen's. "Herzen's is een prachtig merk, dat we graag in onze winkel verwelkomen. Ze hebben een prachtige collectie die je voor elke gelegenheid kunt dragen, en ze blinken uit in de mooiste cashmere en zijde. In hun modebus - een oude schoolbus met een luxe interieur - is hun volledige collectie te zien, die wordt getoond door een prachtig model en van uitleg wordt voorzien door de experts van Herzen's. We gunnen onze klanten graag deze bredere kennismaking met Herzen's. De bus arriveert op donderdag 26 september in de middag, en blijft uiteraard tot de koopavond is afgelopen!" Niet alleen Herzen's is nieuw bij Gemm's, Nanny wist ook het Deense Custommade toe te voegen aan het merkenportfolio van haar winkel. "Custommade onderscheidt zich door ingetogen design, met androgyne elementen, uitgevoerd in de mooiste katoen, wol, cashmere en zijde", zegt Nanny, "bovendien zijn we van beide nieuwe merken de enige dealer in de regio. We houden de mooiste pareltjes graag exclusief voor onze klanten."

Ook Rhumaa is zo'n pareltje, dat een boodschap heeft die verder gaat dan mode alleen. "Rhumaa, een Zuidafrikaans merk dat ook sterk verbonden is met Amsterdam, gebruikt dit seizoen gerecycled plastic als verpakking", zegt Nanny, "als tegengewicht voor de plasticsoep die de zeeën verstopt. Mooi is dat dit thema, in de vorm van gestileerde golven, is terug te zien in de collectie. Zulke details maken dit vak zo mooi, nog steeds vinden we overal inspiratie."

Nanny en Tanja tonen allebei een outfit van Custommade.