Afbeelding
Foto:

Najaar bij Tebbens modehuis

BERGEN OP ZOOM - Als het aan Tebbens modehuis ligt kan de herfst losbarsten. In de ruime modezaak aan de Steenbergsestraat prijkt een gevarieerde collectie najaarsmode voor vrouwen van alle leeftijden.

Met Anotherwoman wordt de collectie uitgebreid met eigentijdse kleding voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die houdt van een casual chique kledingstijl. Kortom kleding voor elk moment van de dag. Anotherwoman is bij Tebbens modehuis verkrijgbaar vanaf maat 36. Carola Tebbens toont een fris gekleurd velours vest dat prima gecombineerd kan worden met onder meer een smaakvolle blouse in warmere tinten, ook van Anotherwoman. "Dat wil niet zeggen dat alleen kleding van hetzelfde label goed bij elkaar past. Ook met verschillende merken zijn hele goede combinaties mogelijk en daar adviseren we graag bij", vertelt Carola.

Ook nieuw bij Tebbens modehuis zijn spijkerbroeken van New Star. Dit label is in de loop der jaren toonaangevend gebleken, heeft een eigentijds karakter, een herkenbare pasvorm en een uitgebalanceerde collectie. Carola: "Jeans is een standaard product dat altijd terugkomt in de diverse collecties."

Dat geldt ook voor de kleur zwart, een basiskleur die in de najaarscollectie 2019 niet ontbreekt. Maar het zijn toch vooral warme herfsttinten, mosterdgeel, camel en jeansblauw die in het oog springen bij Tebbens modehuis. We zien er leuke jurkjes in lengte op de knie, prettig zittende broeken in jogging en tracking style voor zowel een sportieve als nette look én de mooiste winterjassen. Carola laat tijdloze wollen jassen zien in warme camel en sportieve ruit. Daarnaast is Tebbens modehuis hét adres voor de warme jacks in zowel korte als lange uitvoering, onder andere van Wega en Barbara Lebek. "Jacks voor de moderne vrouw die zich graag elegant en chique maar ook sportief en hip kleedt."

Tebbens Modehuis houdt de bekende Modeweken van 24 september tot en met 5 oktober. Er is vrije inloop en onder het genot van een kopje koffie is de nieuwe najaarscollectie te bekijken en passen. Op 29 september koopzondag!