Afbeelding
Foto:

Stijlvolle najaarsmode Loft 56

HALSTEREN - De luchtige shirts en zomerse sneakers zijn de deur weer uit bij Loft 56. Ze hebben plaats gemaakt voor een stijlvolle najaarscollectie.

Van ruit tot streep, van panter tot slang, tot de mooiste bloemenprint. Alles komt voorbij in de nieuwe najaarscollectie van Loft 56, zegt Liane Verbaas terwijl ze door de ruime mode-afdeling van de woonwinkel aan de Halsterseweg 56 te Halsteren loopt. Verbaas is één van de medewerkers van het eigentijds home- en lifestyle concept. Naast stijlvolle trendy dameskleding biedt het concept namelijk ook moderne en landelijke meubels en accessoires. De mode-afdeling beslaat ongeveer een kwart van de 3000 vierkante meter vloeroppervlakte.

De servicegerichte medewerkers staan dagelijks klaar om kleding- en stylingadvies te geven, al dan niet onder het genot van een bakje koffie. "We kunnen altijd helpen, maar als een klant rustig wil rondkijken dan kan dat uiteraard ook." Liane Verbaas ziet voor het najaar wederom een breed scala aan kleuren. "Vlotte combinaties in bruin en zwart tinten, maar ook wederom mosterdgeel en natuurlijke groentinten, waarbij verschillende blauwtinten niet ontbreken", vertelt ze. In het vernieuwde kleurbeeld neemt brique bij Loft 56 een prominente plaats in. Zo divers als het kleurenpalet van het najaar, is ook het materiaalgebruik. "Je komt prachtige materialen tegen, geheel in trend met fijne comfortabele stoffen in goede pasvormen in alle maten van maat xs tot en met xxl." De merken G-Maxx en Zoso zijn ook dit seizoen ruim in de collectie vertegenwoordigd. "Zeker de moeite waard om te bekijken. De kleding van deze merken is sportief, stijlvol, comfortabel en bovendien vriendelijk geprijsd." Daarnaast vind je bij Loft 56 ook de merken: Soya Concept, Fransa, Poools, Kaffe, Be Young en Dayz. "Om het geheel compleet te maken mag een leuke tas of shawl niet ontbreken", benadrukt Verbaas. "Een paar passende laarsjes of sneakers van onder andere Tamaris, Caprice, Bull Boxer en Fabs maken de combinaties compleet."

Eén ding weten ze bij Loft 56 zeker: "het worden inspirerende weken". Ter inspiratie ligt en hangt de kleding in setjes klaar in de winkel. Online inspireert het bedrijf via Facebook (@loft56halsteren) en Instagram (@loft_56). "Loop gerust binnen om de stijlvolle combinaties van dit najaar te bekijken. Er is genoeg inspiratie voor een nieuwe outfit", aldus Liane.