Afbeelding
Foto:

'Doe maar' en Jan Rot in Kloosterhof

HOOGERHEIDE - Het jubileumprogramma van Podium Kloosterhof (15 jaar) gaat feestelijk van start met Doe maar tribute in september en Jan Rot in oktober.

Op zaterdag 21 september 2019 (20.15 uur) ga je een avond terug naar de tijd van Belle Hélène, De Bom, Nachtzuster, Nederwiet, Is dat alles? en Smoorverliefd! Deze en nog veel meer hits van de grootste nederpopsensatie ooit komen voorbij in dit Doe Maar Tribute.

De band Doe Maar Na werd ooit samengesteld voor een eenmalig optreden, maar al gauw stroomden de aanvragen voor optredens binnen. De vier muzikanten besloten daarom door te gaan met hun gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze specialiseerden zich in het repertoire van Doe Maar.

In de energieke show nemen de vier bandleden u mee terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits van de populaire nederpopband passeren de revue.

Entree: € 19,00 inclusief een pauzedrankje

Jan Rot

Het kon niet uitblijven: na de heerlijke tijdreizen door de jaren 70 en 80 neemt Jan Rot u nu mee naar het eind van de vorige eeuw. Zijn show 'O ja' (jaren 90) is te zien op zaterdag 12 oktober 2019 om 20.15 uur.
Jan: "We beginnen met nieuwjaarsmorgen 1990 en eindigen in 1999 bij het aftellen voor het millennium. Langs de sigaar van Lewinsky, kloonschaap Dolly, Sinterklaas bij Jiskefet en de achtervolging van OJ Simpson. Het is één groot O ja! We gaan de pauze in met de hertaling van All I want for Christmas is you van Mariah Carey uit 1994 in het hoofd."
Uiteraard komen er ook andere tophits uit die tijd voorbij. Red Hot Chili Peppers, Nirvana of U2 blijven in het Nederlands verrassend overeind.

Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl, Telefonische informatie: 0164-620221, Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, Hoogerheide.

Afbeelding