Afbeelding
Foto:

Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Hoogerheide


Zondag 15 september 9.00 uur: Eucharistieviering; dankviering voor het 60-jarig huwelijksjubileum van Petrus en Marie de Backer; Voorgangers: pastoor Frans Verheije en diaken Ryan Keetelaar; Muzikale verzorging: Gemengd Koor Hoogerheide, Seniorenkoor en Gemengd Koor Huijbergen met dirigente Sasja Hendrickx en organist Theo Slangen; Koster: Kees van Loon; Lectrice: Marie-Louise van Hooijdonk. Intenties: voor alle zieke en overleden parochianen.

Parochie de Bron, O.L.V.
Hemelvaart Huijbergen


Zaterdag 14 september is er geen viering; de eerstvolgende viering is een Eucharistieviering op 21 september.

Parochie de Bron, Kerk Sint
Gertrudis Ossendrecht


Zondag 15 september 11.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Mgr. Drs. H. Lommers; Muzikale verzorging: volkszang met organist Staf van Kerckhoven en Br. Eymard; Koster: Loes; Lector: Br. Eymard; Misdienaars: Luka en Petar Loncar. Intenties: Leon Schrauwen; Jan Baptist Joosen e.v. Milka Smiljanic v.w. verj. Overleden: Sjoke van Dijke w.v. Josephus de Moor; Piet Schrauwen w.v. Lies Dekkers; Toon Koolen w.v. Helena Maas; Adrie Konings e.v. Adri Goossens.

Adolphinekapel
Ossendrecht


Dinsdag 17 september 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: emeritus pastoor Jan van Oers. Intenties: voor alle zieke en overleden parochianen.

Parochie de Bron, Dionysiuskerk
Putte

Zaterdag 14 september 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Frans Verheije; Koster: Tonio de Candia; Lectrice: Rita van Gaal. Intenties: Irma Krijntjes-Huybrechts; t.e.v. OLVrouw van Altijddurende Bijstand. Mededeling: In september is er nog een viering op 28 september om 19.00 uur.

Parochie de Bron, Kerk Heilige
Joseph Woensdrecht


Zaterdag 14 september is er geen viering. Op zaterdag 21 september is er om 17.00 uur een viering met diaken Ryan Keetelaar.

Sainte Marie Broeders,
Huijbergen


Eucharistievieringen op zon- en feestdagen om 9.30 uur en op dinsdag- en donderdagochtend om 8.00 uur.

Protestantse kerk, Woensdrecht Ossendrecht


Zondag 15 september 9.45 uur: Ds. F. Schipper, Zierikzee.

Christoffelparochie Quirinuskerk
Halsteren


Zondag 15 september 9.30 uur: Eucharistieviering; Voorganger pastor Sebastian Chazhoor met medewerking van de Koorgroep o.l.v. Peter Backx. Intentie: Antonius Goossens. Donderdag 19 september 9.00 uur: Eucharistieviering.

Sint Martinuskerk, Halsteren


Zondag 15 september 10.30 uur: Eredienst Martinuskerk; Ds. Henk van het Maalpad.

Christoffelparochie Antonius
Padua Lepelstraat


Uw gebed wordt gevraagd voor: Rien Uytdewilligen e.v. Riet Schijvenaars; Ad van Meel e.v. Riet Frijters. Zaterdag 14 september 19.00 uur: Eucharistieviering. In deze viering gedenken wij: Jaan van Tillo e.v. Rinus Nijssen; o.o. Marinus Ooms en Cornelia Ooms-Heijnen; Pastoor Blaauwhof. Jan Schetters en dochter Christine; Voorgangers: Past. B. van Schaik en Past. L. Robijn; lector: A. Blom m.m.v. het gelegenheidskoor. Dinsdag 17 september 19.00 uur: Eucharistieviering; Ter ere van de H. Antonius voor onze gezinnen.

Emmauskerk, Bergen op Zoom


Emmauskerk, Korenberg 90, Bergen op Zoom. Diensten om 9.30 uur en 16.00 uur.

Wandelen in kader 75 jaar bevrijding

BERGEN OP ZOOM - In samenwerking tussen de vrijwilligers van het Alzheimercafé en de werkgroep dementievriendelijke samenleving wordt er een wandeling door de binnenstad van Bergen op Zoom georganiseerd voor maandag 16 september. Aan de hand van de levensgrote foto's, die door de stichting FOboz zijn weggezet op de plaatsen in de binnenstad waar de oorlog nadrukkelijk sporen had achtergelaten, is een wandeling uitgezet. Er zijn gidsen van de stichting SBM beschikbaar en halverwege de route is er een koffiestop in het zaaltje van de Ontmoetingskerk op het Bolwerk. De wandeling start om 13.30 uur bij het oude stadhuis op de Grote Markt en staat open voor de mensen met dementie en hun naasten en biedt de kans om herinneringen op te halen uit eigen ervaringen of die van familieleden. Graag hiervoor aanmelden via telefoonnummer: 06-34540835 of e-mail: malovl@home.nl. Liefst voor 12 september, om afspraken te kunnen maken met de gidsen.

Themamiddag KBO

LEPELSTRAAT - Op 30 september staat bij KBO Lepelstraat weer een themamiddag gepland in Gemeenschapshuis Sint Antonius. Dit keer zal het een modeshow zijn, gebracht door Curvy bij Rian uit Halsteren. De show zal om 14.00 uur beginnen en vanaf 13.15 uur is de zaal open. De geshowde kleding kan na afloop worden gekocht. Pinbetaling is NIET mogelijk. Deze show is voor iedereen gratis toegankelijk.

Bridge in Kannebuis

HALSTEREN - De uitslag van het bridgen op dinsdagmiddag 3 september in de Kannebuis is als volgt: 1. Piet Jacobs/Bert de Kok 59.38%, 2. Corry den Hollander/Astrid Franken 58.75%, 3. Ria Schepers/Frans van Haperen 57.29%, 4. Riet en Kees Goosen 56.25%, 5. Zus Keij/Annie van Mil 53.33%.

Orgeltuin Gertrudiskerk

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op Monumentendag, dit jaar zaterdag 14 september, wordt voor de 18e maal in successie tevens ook de "Nationale Orgeldag" gehouden. Ook de Bergse Gertrudiskerk neemt al jaren deel aan deze dag. De orgels worden tussen 10.00 uur en 16.00 uur regelmatig bespeeld. Er is voor iedere belangstellende met enige toetsvaardigheid bovendien gelegenheid ook eens een orgel te bespelen. Voor kinderen in het bijzonder is het vaak een hele belevenis, dat te mogen! Ook daags erna, zondag 15 september, zal er 's middags eveneens gelegenheid zijn de orgels te beluisteren en/of te bespelen.

Mannenkoor Fortissimo

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op zaterdag 14 september zingt Mannenkoor Fortissimo in de kapel van Sint Catharina. Aanvang 15.30 uur.