Afbeelding
Foto:

Bridgewedstrijd

HALSTEREN - De uitslag van de bridgewedstrijd van woensdagmiddag 4 september 2019 in de Wittenhorst: 1. dms. Diny van Dijk / Corrie v/d Schuit 65.83%, 2. dms. Netty Brouwer / Anneke van Broekhoven 60.42%, 3. mevr. Alice Schoemaker / dhr. Ton Thijssen 60.00%, 4. epr. Rietje / Giel Meeuwisse 55.00%, 5. dms. Ria Schepers / Lies Frijters 54.58%.

Workshop Biodanza

OSSENDRECHT - Het najaar bij de Flor van Putte stichting start swingend, want op zondagmiddag 15 september geeft Susan Leemans in de Kapel op De Volksabdij de workshop Biodanza. De workshop zal op zondag 15 september om 14:00 uur starten in 'De Kapel' op de Volksabdij te Ossendrecht. Deelname aan de workshop bedraagt €6,- en is inclusief een kop koffie of thee. Aanmelden kan door de activiteit, naam en telefoonnummer te mailen naar info@florvanputtestichting.nl.

Assertiviteitstraining

REGIO - WijZijn Traverse Groep, organisatie voor maatschappelijk welzijn, start dit najaar een assertiviteitstraining voor jonge mensen van 17 tot 24 jaar. In deze training worden vaardigheden geoefend waardoor je beter leert opkomen voor jezelf. Er zullen 8 bijeenkomsten plaatsvinden te Roosendaal, locatie De Riete. Voor meer informatie en aanmelden kun je 's morgens bellen naar WijZijn Traverse Groep, telefoon 0164-237056. Na telefonische aanmelding vindt een oriënterend gesprek plaats.

Open podium Dijkrock

REGIO - Al meer dan 20 jaar krijgen 4 beginnende bands een kans op het openen van het festival aan de dijk in Rilland, door deel te nemen aan het open podium. Dit jaar kiest Dijkrock voor een vernieuwde opzet, waardoor 16 bands kans maken op de winst. Er zijn 2 voorrondes in Zeeland en 2 in Brabant: 26 oktober – Eetcafé De Korenbeurs, Kruiningen. 16 november – Eetcafé 't Klavertje, Hoogerheide. 14 december – Café Steffies, Woensdrecht. 11 januari – HCR de Zwaan, Kapelle. Vanaf heden is de inschrijving voor het open podium geopend voor Zeeuwse en Brabantse bands via www.dijkrock.nl of info@dijkrock.nl.

Single Bob Mustang

PUTTE - De nieuwe single cd van Bob Mustang met als titel "Aan de bar" wordt vrijdag 11 oktober officieel uitgereikt tijdens het optreden van Bob in café de Croone in Putte. Aanvang is 19.00 uur en de toegang is gratis.

Programma Het Getij

OSSENDRECHT - Dinsdag 17september: ochtend ontspanningsoefeningen (+lunch). Woensdag 18 september: ochtend workshop creatief. Donderdag 19 september: ochtend workshop tiffany/glas-in-lood in Huijbergen. Nadere informatie over de activiteiten is te vinden op website:
www.hetgetij.com.