Open avond Creatief Centrum Halsteren
Open avond Creatief Centrum Halsteren Foto:

Open avond Creatief Centrum

Halsteren – Op vrijdag 13 september is het open avond bij Creatief Centrum Halsteren vanaf 18.30 uur in de Wittenhorst.

Het Creatief Centrum Halsteren heeft weer een uitdagend, zeer divers maar zeker ook een vertrouwd programma voor het nieuwe cursusjaar 2019/2020. Alle cursussen en workshops zijn voor iedereen toegankelijk, of u nu een beginner, gevorderde of vergevorderde bent. De cursussen worden zowel overdag als 's avonds gegeven in de Wittenhorst in Halsteren waar u gratis en voor de deur kunt parkeren.
De creatieve cursussen zijn volop vertegenwoordigd zoals naaien, quilten, breien en haken, schilderen en tekenen, bloemschikken, digitale fotografie voor beginners en gevorderden, pottenbakken en boetseren. Ook op talengebied worden er leuke cursussen aangeboden. Wat denkt u van een cursus Engels beginners, Engels gevorderden, Duits beginners, Spaans beginners en Spaans gevorderden. Er zijn diverse workshops. Onder andere Sieraden maken, Macramé wanddecoratie, Dikke Dames, Papier Maché en Textiel bedrukken.

De cursussen en workshops worden op de open avond op een leuke manier gepromoot. De docenten zijn aanwezig en hebben ieder hun eigen stand die zij zullen inrichten met het cursusmateriaal voor het komende jaar en met diverse voorbeelden. Het is zeker de moeite waard om deze kraampjes en het aanbod te komen bekijken.

Tijdens de open avond wordt een verloting gehouden met diverse mooie prijzen. De hoofdprijs van deze verloting is een prachtige quilt gemaakt door de cursisten. Dit jaar is het goede doel de Stichting Tinkerbel. Stichting Tinkerbel laat droomwensen van zieke kinderen in vervulling gaan. Zij bezorgen kinderen met een onzekere toekomst en een vaak levensbedreigende ziekte een onvergetelijk moment. Koop tijdens de open avond dus zeker een aantal lootjes om Stichting Tinkerbel de nodige steun te bezorgen.

Meer informatie op website
www.creatiefcentrumhalsteren.nl

Afbeelding