Mark Inja
Mark Inja Foto:

BWI heeft een nieuw logo, maar een vertrouwd gezicht

Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht heeft een nieuw logo! Dit logo geeft de ontwikkelingen weer, waarbij onze organisatie verandert van aanbodgericht te werken, naar een organisatie met medewerkers en vrijwilligers, die midden in de samenleving staat en oog heeft voor àlle inwoners van de gemeente Woensdrecht, ongeacht leeftijd, achtergrond en situatie.

Ons frisse nieuwe logo is een beeldmerk waarin "samen goed voor elkaar" centraal staat.


Als Brede Welzijnsinstelling geloven wij in een Woensdrechtse samenleving waarin iedereen deelneemt. Hier dragen wij ons steentje aan bij door samenwerking met diverse partners op allerlei gebied. Daardoor kunnen wij inwoners, zowel in groepsverband als individueel, ondersteuning bieden. Betrokken, betrouwbaar en begripvol, zijn onze kernwaarden.

Samen willen wij het leven van de mensen in de gemeente Woensdrecht prettiger maken door bij wie het nodig heeft dat extra steuntje te geven en ervoor zorgen dat ze verder kunnen met een glimlach op hun gezicht.

We organiseren en coördineren activiteiten en bieden diverse producten en diensten aan. Aan de Kromstraat 4 in Hoogerheide vindt u de volgende diensten: Startpunt Grip op geld, Steunpunt Senioren, Steunpunt Mantelzorg, Steunpunt Statushouders, Steunpunt Vrijwilligerswerk, To-Taalhuis, Sport & Bewegen, Jeugd & Jongeren, Cultuur en Ontmoetingspunten.

Meer informatie over ons vind je op onze website:

www.bwiwoensdrecht.nl

Mark Inja

Directeur Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht