Collecte voor Nierstichting

HALSTEREN - In de week van 15 tot en met 22 september wordt de landelijke collecteweek ten bate van de Nierstichting gehouden. Ook in Halsteren gaan vrijwilligers dan met de collectebus op pad om geld in te zamelen. Het zijn rond de dertig enthousiaste mensen die huis-aan-huis een bijdrage komen vragen voor nierziekten. De impact van een nierziekte is enorm, en genezen kan nog niet. Daarom werkt de Nierstichting in 2019 door aan concrete oplossingen die nierschade voorkomen, de genezing van nierziekten dichterbij brengen en nierziekten draaglijker maken. En er wordt speciale aandacht gegeven aan jonge nierpatiënten en hun ouders. De Nierstichting maakt wetenschappelijk onderzoek mogelijk dat kan zorgen voor doorbraken.

Op donderdag 19 september a.s. organiseert Parochie de Bron een bijeenkomst om parochianen en betrokkenen bij te praten over de voorgenomen beëindiging van de kerkelijke vieringen in de St Joseph-kerk te Woensdrecht. Deze bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in de kerk te Hoogerheide. Vanuit het bisdom Breda zal een vertegenwoordiger aanwezig zijn.

Bijeenkomst over vieringen Sint Joseph-kerk

HOOGERHEIDE/WOENSDRECHT - Voor donderdag 19 september aanstaande organiseert Parochie de Bron een bijeenkomst om parochianen en betrokkenen bij te praten over de voorgenomen beëindiging van de kerkelijke vieringen in de Sint Joseph-kerk te Woensdrecht. Deze bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in de kerk te Hoogerheide. Vanuit het bisdom Breda zal een vertegenwoordiger aanwezig zijn.