Afbeelding
Foto:

Ontdek De Kortenhoeff

REGIO - De natuurgidsenvereniging Nareka in Kalmthout en IVN Groene Zoom werken samen bij het organiseren van excursies aan zowel Nederlandse als Belgische zijde van de grens. Op zaterdag 7 september 2019 wordt de Kortenhoeff bezocht. De excursie start om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats van camping Familyland, Groene Papegaai 19 te 4631 RX Hoogerheide.

Weer reparatiecafé in Ossendrecht

OSSENDRECHT - Het Reparatiecafé Ossendrecht is elke 2e woensdagmiddag van de maand open. Dus ook weer op 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december van 14.00 tot 16.00 uur in MFC De Drieschaar.

Wilderniswandeling

REGIO - Ervaar de wildernis van de Dintelse Gorzen en sta oog in oog met de Schotse hooglanders tijdens deze wandeling. Samen met een gids trek je op zondag 8 september vanaf 9.30 uur door dit weelderige, gevarieerde buitendijkse natuurgebied. De weidse vergezichten zorgen dat je je geen moment verveelt. De wandeling is € 8,00 voor niet-leden en € 5,00 voor leden van Natuurmonumenten. Inschrijven is verplicht en kan via www.nm.nl/dintelsegorzen.

Kindermiddag OERRR

REGIO - Kom naar de kindermiddag van OERRR in de wildernis van de Dintelse Gorzen! Deze middag is onderdeel van de Brabantse Wal Week. Woensdag 11 september, 14.00 uur. Inschrijven is verplicht en kan via www.nm.nl/dintelsegorzen.

Dansers vallen in de prijzen in Engeland

PUTTE - BERGEN OP ZOOM - BLACKPOOL - Bij het wereldkampioenschap streetdance in Blackpool, Engeland zijn er mooie prijzen behaald. Xam uit Putte (12) en Pharrell uit Bergen op Zoom (13) van House of Marqeez mochten deelnemen aan deze wedstrijd nadat zij zich gekwalificeerd hadden bij regionale wedstrijden en EK.

De eerste dag kwalificeerden ze zich voor een finaleplek. Ook in de finale hebben ze super gedanst en zijn ze tweede geworden. En dan te bedenken dat deze kinderen zich nog maar anderhalf jaar bezighouden met hiphop dansen! Naast deze mooie prestatie zijn er nog meer prijzen behaald: Lynn en Amy werden vierde en Ashley haalde solo een zesde plaats.

Afbeelding
Afbeelding