Wie volgen Gijs Verresen en Coen Michielsen op?
Wie volgen Gijs Verresen en Coen Michielsen op? Foto:

ZWK Voetbalsterrengala na toernooi Woensdrecht

WOENSDRECHT - Aansluitend op de uitreiking van de eerste collectieve prijs van het jaar bij het jaarlijkse toernooi tussen de voetbalclubs in de Zuidwesthoek, blikt men zaterdag 24 augustus nog eenmaal terug op het voorbije seizoen.

Op grond van hun doeltreffende acties zullen Gijs Verresen (METO, brons), Nicky Verboven (Grenswachters, zilver) en Dimitri Ceuppens (Vivoo, goud) als topscorers worden gehuldigd. Verder antwoord op de vraag wie zich de nieuwe Voetballer van het Jaar en opvolger van Gijs Verresen mag noemen?

Bij de bookmakers doen diverse namen de ronde. Bij Grenswachters sprak men vol lof over de inbreng van routiniers Nicky Verboven, Mark Leenaerts en Jesper van Linden. Bij Vivoo zijn Dimitri Ceuppens en Rick Luijkx gevestigde namen doch mag het spel van verdedigers -duo Jeroen van Gastel/Bouke de Waal niet onvermeld blijven. Bij WVV'67 keepte Brian Verbrugge en speelde Robin Schipperijn zich in de kijker. METO roemt de optredens van haar vleugelverdedigers Martijn de Nijs en Niels Adriaansen, aanvoerder Donovan de Weert en nog steeds van onschatbare waarde; Joey van Hooijdonk. Roy Carpentier en Raf Melsen mogen onder meer namens ODIO op een van hun betere seizoenen terugkijken. Voor wie het goud, zilver en brons? Zaterdag 24 augustus in Woensdrecht: om 21.30 uur weet men voor de 27e maal in successie meer…!

Gezelligheid en sportiviteit bij 60-PLUS toernooi

HALSTEREN - In een sfeervolle ambiance is afgelopen week bij de Halsterse tennisvereniging op Sportpark de Beek voor de negende maal het 60-PLUS toernooi gespeeld.

Wim Speek van de enthousiaste wedstrijdorganisatie licht toe: "Om de wedstrijden voor alle 60-plussers aantrekkelijk en verrassend te houden spelen sterke tegen zwakkere deelnemers wedstrijden van drie kwartier. Dit jaar hebben we 52 deelnemers in de leeftijd van 60 tot en met 84 jaar. De gezellige gezamenlijke lunch is een belangrijk onderdeel van het toernooi. PLUS Halsteren sponsort deze smakelijke lunch vanaf het begin. Volgend jaar vieren we het tienjarig bestaan van het 60-PLUS toernooi."

De uitslagen van de finales van het HTV 60 PLUS toernooi 2019: Gemengd Dubbel A-Finale: Jolanda van Tilburg en Wim Deijkers winnen met 5-4 en 1-0 van Mariëtte Boonman en Ad Coremans. Gemengd Dubbel B-Finale: Alie Lankhorst en Michel van der Avert winnen met 5-1 en 3-3 van Erzsi Varga en Frie van Akkeren. Dames Dubbel: José Tange en Mariëtte Boonman winnen met 5-0 en 6-1 van Gerry Schoonen en Janneke Rombouts. Heren Dubbel: Coen Morin en Kees Coomans winnen met 5-4 en 3-3 van Gijs Conijn en Ad Coremans.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding