Afbeelding
Foto:

Honderden kinderen in ban avontuurlijke week

HALSTEREN - Een bijzonder grote opkomst, optimale stemming en uiteindelijk boffen met het weer kenmerken de Grote Week van het Halsterse Kindervakantiespel Onder de Panne. Voeg daarbij een avontuurlijk thema als rode draad met elke dag spanning via social media rond geheim agent O en het succes is verklaard.

Werden de eerste twee dagen steeds tweehonderd kinderen in de basisschoolleeftijd verwelkomd, op de slotdag die plaatsvond op Sportpark de Beek ontving Onder de Panne maar liefst 232 enthousiaste deelnemers. Woensdag vertrokken twee volle bussen naar attractiepark Duinrell; donderdag namen 160 kinderen deel aan de activiteiten. Kindervakantiespel Onder de Panne beschikt over totaal tachtig vrijwilligers, waarvan er gedurende de week 55 als begeleider fungeerden.

Tekenend voor Halsteren noemt Paul Schut de spontane ondersteuning van ondernemers in het dorp: "Op de eerste dag openden maar liefst twintig ondernemers voor ons de deuren tijdens een spannende speurtocht. Zo'n hart onder de riem toont Halsteren echt."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding