Afbeelding
Foto:

Weer koffieuurtje KBO

HALSTEREN - KBO Halsteren nodigt belangstellenden uit om gratis koffie te komen drinken in ontmoetingscentrum de Wittenhorst, op vrijdag 30 augustus tussen 10.00 en 11.30 uur. De vrijwillige bijdragepot was goed gevuld, dus er is weer gebak bij de koffie.

Bingomiddag
Op woensdag 28 augustus is er een gezellige bingomiddag vanuit de KBO. De zaal van de Wittenhorst gaat open om 13.00 uur, start van de bingo is om 13.30 uur. Er zijn geldprijzen te winnen en in de pauze krijgt iedereen een gratis hapje.
'Alleen zijn is echt oplosbaar. Even de drempel passeren naar de Wittenhorst! Iedereen is welkom bij de KBO.'

Filosofisch gesprek

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Aanstaande zondag 25 augustus is het weer de eerste bijeenkomst van het filosofisch gesprek na de vakantie. 'Een goede vakantie gehad en wil je weer genieten van een goed gesprek over een interessant onderwerp? We kiezen het onderwerp dat we gaan bespreken samen uit, je hoeft géén voorkennis te hebben, We brengen onze eigen argumenten en voorbeelden in en zoeken naar een mogelijk antwoord. Het is een serieuze activiteit, maar ook heel gezellig om dit zo samen te doen en er wordt ook veel gelachen! De gesprekken worden begeleid door een moderator. Meer informatie vind je op onze website 'filocafé.nl' of je typt 'Sapere Aude' dat 'durf te weten' betekent en je komt ook op de site. Vooraf inschrijven is niet nodig. Kom je voor de eerste keer dan is deelname gratis. Je kunt zo uitproberen of het je bevalt. De volgende keren vragen we 5 euro om de kosten te dekken. We beginnen om twee uur en stoppen - inclusief pauze - om ongeveer half vijf. We hebben een fijne ruimte gehuurd in het gebouw Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom. Je kunt zo binnenlopen, de deur staat voor je open!'

Wandelen Mattemburgh

HOOGERHEIDE - REGIO - Op zondag 25 augustus organiseert Brabants Landschap weer een rondwandeling over de buitenplaats Mattemburgh onder begeleiding van een gids. Tijdens deze wandeling krijgt men tevens een rondleiding in de Villa Mattemburgh. Aanvang is 14.00 uur bij de parkeerplaats Beukendreef.

Afbeelding