Mats Vermeulen-Edwin Braat & Robin van As-Joost Roels.
Mats Vermeulen-Edwin Braat & Robin van As-Joost Roels.

Grote deelname INQAR Open 2019

HUIJBERGEN – Geheel tegen alle stromingen in heeft Huijbergen het opnieuw voor elkaar. Week 34 staat met stip op de kalender van menig tennisliefhebber. Ook in 2019 zet men traditioneel koers op de vernieuwde gravelbanen in Huijbergen. Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 augustus vormt het tennispark van TV Huijbergen als vanouds het decor voor haar prestigieuze tennistoernooi. Met INQAR Ossendrecht voor het derde achtereenvolgende jaar als hoofdsponsor legt de organisatie andermaal groots de loper uit!

Massaal

Het jaarlijkse Open Toernooi vormt een vaste waarde. TV Huijbergen is trots op het moment waarop de regionale tennistop massaal op het sportpark aan het Waterdrieblad aanschuift. Een unicum waar de toernooicommissie geen verklaring voor heeft. "Om ons heen zien we ver teruglopende deelnemersaantallen en hebben evenementen soms moeite om onderdelen te vullen. Over interesse hebben we absoluut niet te klagen. Sterker nog, we waren ook dit jaar weer genoodzaakt om deelnemers uit te loten. Enorm vervelend maar we kunnen nu eenmaal niet meer dan het maximale aantal wedstrijden verwerken. Daarnaast bieden we, naast het gemengde en regulier dubbelspel, ook ruimte aan de enkelspelers. Dit kost ook capaciteit. Desondanks gaan opnieuw 283 spelers, verdeeld over 23 categorieën, in een nietsontziend knock-out systeem de strijd om de Huijbergse tennistitels aan", aldus wedstrijdleidster Maud de Moor.

De jonge ambitieuze toernooicommissie is gereed voor ontvangst van zowel de actieve als ook passieve tennisliefhebber. Vanzelfsprekend is er de goedgevulde goodiebag en spreken catering en loterij weer tot verbeelding!

INQAR

De toernooicommissie is bij met INQAR Ossendrecht, de hoofdsponsor die voor de derde maal in successie haar naam aan het tennisevenement verbindt. Ruim 30 jaar al kan men op INQAR bouwen als autoverhuurder in zuidwest Brabant. Het bedrijf beschikt over een zeer gevarieerd wagenpark en kan nagenoeg altijd de meest geschikte huurauto leveren. Wilt u langere tijd weg of gewoon een dagje rondrijden in zo'n fijne huurauto? Bij INQAR Ossendrecht zit u altijd goed. Of u nu een bestelbus wilt huren of een gewone personenauto.

INQAR beschikt over een groot netwerk en heeft goede contacten met zijn klanten. Het bouwen aan klantrelaties beschouwt het als een van haar belangrijkste taken. Service dus. En natuurlijk staat men garant voor een kwalitatief uitstekend huurproduct. INQAR biedt u alleen het allerbeste. U kunt 6 dagen per week bij INQAR terecht met vragen of voor meer informatie over het huren van een auto. INQAR Ossendrecht, Moleneind 25, 4641SB Ossendrecht, telefoon: 0164-245255. www.inqar-ossendrecht.nl

DJ Joshua

Geen Huijbergse tennisweek zonder feestavond! Speciaal voor de gelegenheid maakt op vrijdagavond 23 augustus de Putse revelatie DJ Joshua zijn opwachting. Oftewel een goed in Wimbledon-sferen feestje is gewaarborgd!

INQAR Open 2019: Sportpark TV Huijbergen, van zaterdag 17 tot en met zondag 25 augustus aanstaande!

Foto's: boven: Mats Vermeulen-Edwin Braat & Robin van As-Joost Roels;

onder: Duo Grinwis in actie.

Afbeelding