Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Hoogerheide


Zondag 25 augustus 9.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Frans Verheije; Muzikale verzorging: Gemengd Koor Hoogerheide met dirigente Sasja Hendrickx en organist Theo Slangen; Koster: Kees van Loon; Lectrice: Maria Moerkens.Intenties: o.o. Riekus Sebregts en Catharina v.d. Bergh v.w. huwelijksdag. Mededelingen: In de maand augustus is Ruben Mouwen gedoopt. De vakantie is voorbij het parochiekantoor is nu weer elke dinsdag-, woensdag- en vrijdagmorgen geopend van 09.00 tot 11.30 uur.

Parochie de Bron, O.L.V.
Hemelvaart Huijbergen


Mededeling: De viering van 24 augustus gaat niet door i.v.m. de kermis.

Parochie de Bron, Kerk Sint
Gertrudis Ossendrecht


Zondag 25 augustus 11.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Frans Verheije; Muzikale verzorging: Dameskoor met organiste Lisette van Mechelen; Koster: Piet Rutten; Lector: E. v.d. Eijnden; Misdienaar: Dominic Klumpers. Intenties: voor alle zieken en overleden parochianen. Overleden: Sjoke van Dijke w.v. Josephus de Moor; Piet Schrauwen w.v. Liza Dekkers; Toon Koolen w.v. Helena Maas; Adriana Konings e.v. Adrianus Goossens. Mededelingen: Zondag 25 augustus is er weer een boekenmarkt van 13.30 tot 17.00 uur.

Adolphinekapel
Ossendrecht


Dinsdag 27 augustus 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: emeritus pastoor Jan van Oers. Intenties: Gustaaf v.d. Eijnden; Valentine v.d. Eijnden-Raaijmakers; uit dankbaarheid v.w. 50-jarig huwelijk.

Parochie de Bron, Dionysiuskerk
Putte


Zaterdag 24 augustus 19.00 uur: geen viering. Mededeling: In Putte is er nog een viering op 31 augustus.

Parochie de Bron, Kerk Heilige
Joseph Woensdrecht


Zaterdag 24 augustus 17.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: diaken Ryan Keetelaar; Muzikale verzorging: Gemengd Koor Woensdrecht met organiste Lisette van Mechelen; Koster: Lou Baltussen; Lectrice: Marianne van der Pol. Intenties: voor alle zieken en overleden parochianen. Mededelingen: In september zijn de vieringen in Woensdrecht op 7 en 21 september.

Sainte Marie Broeders,
Huijbergen


Eucharistievieringen op zon- en feestdagen om 9.30 uur en op dinsdag- en donderdagochtend om 8.00 uur.

Protestantse kerk, Woensdrecht Ossendrecht


Zondag 25 augustus 9.45 uur: Ds. F. Schipper, Zierikzee.

Christoffelparochie Quirinuskerk
Halsteren


Zondag 25 augustus 9.30 uur: Eucharistieviering; Voorganger pastoor Hans de Kort met medewerking van de Sinte Krijns Cantorij o.l.v Hans Dogge. Intenties: Jacobus en Cor van Kaam-Sebregts; Overleden leden van de KBO; Antonius Goossens; Jorn Boeijkens; Adrie de Keijzer. Donderdag 29 augustus 9.00 uur: Eucharistieviering. Voorganger: Pastor Sebastian Chazhoor.

Sint Martinuskerk, Halsteren


Zondag 25 augustus 10.00 uur: Gezamenlijke eredienst in de St. Martinuskerk; Ds. Henk van het Maalpad.

Christoffelparochie Antonius
Padua Lepelstraat


Zaterdag 24 augustus 19.00 uur: Eucharistieviering; In deze viering gedenken wij: Ad Denisse w.v. Liza Bergs. Jrgt. Piet Princen e.v. Nel van Loenhout. Voorganger: Past. S. Chazhoor, lector: H. Wouts. De zang wordt verzorgd door het Gelegenheidskoor. Dinsdag 27 augustus 19.00 uur: Eucharistieviering; Ter ere van de H. Antonius voor onze gezinnen.

Emmauskerk, Bergen op Zoom


Emmauskerk, Korenberg 90, Bergen op Zoom. Diensten om 9.30 uur en 16.00 uur.

Bingo KBO Hoogerheide

HOOGERHEIDE - KBO Hoogerheide/Woensdrecht houdt vrijdag 30 augustus een bingomiddag in café/zaal de Boulevard, Raadhuisstraat 119 te Hoogerheide. De zaal is open vanaf 13.00 uur, aanvang bingo om 13.30 uur. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte welkom. Tijdens de pauze is er een loterij met mooie prijzen.

Activiteiten Het Getij

OSSENDRECHT - Bij Het Getij, ontmoetingsplaats voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten op locatie Volksabdij in Ossendrecht, staan komende week de volgende activiteiten op het programma: Dinsdag 27 augustus: ochtend workshop schilderen. Woensdag 28 augustus: ochtend workshop creatief met aanwezige materialen. Donderdag 29 augustus: ochtend workshop tiffany/glas-in-lood in Huijbergen. Nadere informatie over de activiteiten is te vinden op de website van Het Getij: www.hetgetij.com, info: Ossendrecht: 06-22823531; Bergen op Zoom: 06-22823504.

Grootse boekenmarkt

OSSENDRECHT - Voor de meeste mensen is de vakantie alweer voorbij, ook voor de organisatoren van de maandelijkse boekenmarkt in de Sint Gertrudiskerk in Ossendrecht. Zij gaan vol goede moed verder met hun boekenmarkten. Zondag 25 augustus van 13.30 tot 17.00 uur is de eerstvolgende. De prijs van boeken is nog steeds van 50 cent tot 2 euro. Boeken mogen meegebracht worden tijdens de boekenmarkt; op andere dagen kan men de boeken altijd wegzetten in de bidkapel aan de zijkant van de kerk, aan de Dorpsstraat. Dat geldt ook voor overbodige cd's en lp's. Voor meer informatie: Yvonne Rijk, T 0164-673304 of hetzoeterijk@hotmail.com. 'Wij hopen u op zondag 25 augustus met velen te ontmoeten.'

Oud papier en textiel

HALSTEREN - Op zaterdag 24 augustus van 9.00 tot 12.00 uur is eenieder van harte welkom om oud papier en karton in te leveren bij basisschool Sint Maarten in Halsteren. Ook papiercontainers zijn van harte welkom! Graag extra erop letten dat er geen plastic of karton met folies bij het oud papier terechtkomt. De container staat weer op de vertrouwde plaats voor de school in de Bernhardstraat. Oude kleding, huistextiel en schoenen kan men in een afgesloten zak in de textielcontainer doen. De opbrengst van beide inzamelingen wordt geheel besteed aan leuke activiteiten voor de leerlingen.