Afbeelding
Foto:

Uitslag bridgemiddag op woensdag in Halsteren

HALSTEREN - De uitslag van het bridgemiddag woensdag 7 augustus is: 1. Netty Brouwer/Paula Evers 65.42%, gedeelde tweede plaats met 55.83%:Ria Schepers/Lies Frijters en Lien Damen/Henny Horward. 4. Lucie en Christ Suijkerbuijk 53.75%, 5. Diny van Dijk/Corrie van de Schuit 52.08%.

Rommelmarkt in De Beukenhof Putte

PUTTE – Op zondag 18 augustus houden de vrijwilligers van woonzorgcentrum De Beukenhof weer de jaarlijkse rommelmarkt. Iedereen is tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom aan de Beukendreef 2 in Putte om te komen snuffelen tussen alle spulletjes, maar natuurlijk ook voor een kopje koffie en wat lekkers. Lia Verkuijl van de organisatie licht toe: "We hebben weer prachtige spullen: boeken, lampen, glaswerk, huishoudelijke artikelen, speelgoed, heren-, dames- en kinderkleding, kleine meubelen en elektronica. Eigenlijk te veel om op te noemen. Verder is er ook een enveloppen-loterij. We hebben hiervoor prachtige cadeaus en cadeaubonnen mogen ontvangen van ondernemers uit de regio, waarvoor onze hartelijke dank!" De volledige opbrengst van de rommelmarkt wordt gebruikt om de bewoners van De Beukenhof extra te verwennen.

Gratis meedoen in Open Lesweek CKB

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Het CKB zet haar deuren aan de Burg. Stulemeijerlaan voor jong en oud uitnodigend open om gratis deel te nemen aan de Open Lesweek, van 26 t/m 31 augustus. Muziek op een scala aan instrumenten, zang, dans, theater, beeldende kunst: je kunt het allemaal uitproberen tijdens de open lessen waarvoor je je niet hoeft aan te melden. Kijk voor het speciale Open Lesweek-rooster op www.ckboz.nl

Muziek- en spelmiddag ten bate van WiBoz

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op zaterdag 31 augustus a.s. is er in Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18, Bergen op Zoom een muziek- en spelmiddag. Van 14.00 tot 18.00 uur kan eenieder komen luisteren naar en eventueel meedoen met het Cultikoor uit Tholen, Tyrconnell, een Keltische band, Zang- en muziekcollectief "Passie" en WiBoZ. De rode draad van de middag is WiBoZ. Een groep betrokken ouders heeft de handen ineen geslagen voor een nieuw wooninitiatief in de gemeente Bergen op Zoom. Een kleurrijk wooninitiatief. Ouders en verzorgers, zijn lid van de vereniging WiBoZ (Woon initiatief Bergen op Zoom) Zij dragen allemaal de zorg voor hun zoon of dochter met een verstandelijke beperking. De toegang is gratis.

'Studio Ambacht' in het Karrenmuseum

ZUIDWESTHOEK - REGIO - De laatste zondag van augustus gooit het Karrenmuseum in Essen traditiegetrouw de deuren open. Tijdens 'Studio Ambacht' kan je er dit jaar terecht op een creatieve markt, deelnemen aan workshops en genieten van een heerlijk zomerterras. De Ambachtendag heet voortaan 'Studio Ambacht' en wil bezoekers vooral zelf laten proeven van ambachtelijke technieken. Zondag 25 augustus: inkom gratis, Meer info en inschrijven voor workshops: www.karrenmuseum.be

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding