Afbeelding
Foto:

Fantastisch eindfeest

HALSTEREN - Basisscholen in de regio zuid luidden afgelopen week feestelijk de zomervakantie in. Op de Sint Maartenschool in was een fantastisch feest waarbij de kinderen allerlei landen bezochten, van Jamaica tot Japan en van Antarctica tot IJsland. In elk land werd een leuke activiteit gedaan. Het feest eindigde met een gezamenlijk lied 'Alles overboord'.

Bingo Wittenhorst

HALSTEREN - Activiteiten commissie ouderen Wittenhorst organiseert woensdag 17 juli alweer de laatste bingo voor de zomersluiting van de Wittenhorst. Eenieder kan ook deze keer weer gezellig mee komen doen. Er wordt gezorgd voor een heerlijke traktatie. De zaal opent om 13.00 uur; aanvang bingo is 13.30 uur. Ook mensen die minder goed ter been zijn kunnen gemakkelijk komen. In de voormiddag even de Plusbus bellen. Het nieuwe nummer is: 06-38267251.

Gewond bij aanrijding

HOOGERHEIDE - Bij een aanrijding met een scooter en auto op de kruising Duinstraat-Griblingstraat in Hoogerheide zijn maandagavond twee personen die op de scooter zaten gewond geraakt.

Val van paard

HALSTEREN - Woensdagavond rond 21.10 uur is aan de Schansbaan in Halsteren een paardrijder gevallen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Museum luchtvaart

OSSENDRECHT - Tijdens het festival Volksabdij Bruist op 14 juli is het luchtvaartmuseum Wings over Woensdrecht open van 13.00 uur tot 20.00 uur. Ook is er een presentatie op de markt die dan op de Volksabdij plaatsvindt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding