Afbeelding
Foto:

25-jarig bestaan Katreintje

HOOGERHEIDE - Ons koopgedrag en de traditionele winkelstraat zijn de afgelopen jaren veel veranderd. Als kleine retailer valt het dan ook niet altijd mee om overeind te blijven tussen de grote spelers. Maar met een sterke formule, een hoog serviceniveau en een onuitputtelijke passie voor het vak is het mogelijk. Dat bewijst Katreintje in Hoogerheide, want dit jaar bestaat de gezellige dorpswinkel maar liefst 25 jaar en dat wordt gevierd.

Eerst even terug naar 1994, het jaar waarin Katreintje is opgericht. Nettie begon met de verkoop van raamdecoraties op jaarmarkten en party's. Later werd het assortiment uitgebreid met houten speelgoed en in 2001 opende Nettie, samen met haar man Paul, de deuren van een klein winkelpand in het centrum van Hoogerheide. Dat bleek al snel te klein. Nog geen twee jaar later verhuisde Katreintje twee deuren verder naar het huidige pand in de Raadhuisstraat.

Cadeauartikelen

Het houten speelgoed heeft inmiddels plaats gemaakt voor meer woondecoraties, klein meubelen en cadeauartikelen van onder andere PTMD, Brynxz en WoodArt. Ook voor een unieke wenskaart, lederen tas of portemonnee van MicMacBags of Napsoe, sieraden van B'elle of Biba en diverse naamborden kun je bij Katreintje terecht. Het is bijna onmogelijk om hier met lege handen naar buiten te gaan!

Beleving

Ondanks de verleidingen hangt er een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. De mooie presentaties, heerlijke geuren en compleet opgemaakte plateaus maken Katreintje tot een echte belevingswinkel. Hier kun je op je gemak rond kijken of inspiratie opdoen. Maar heb je advies nodig of speciale wensen, dan staat het team graag klaar om te helpen. Bovendien worden cadeaus met liefde ingepakt.

Waardering

Klantvriendelijkheid en service is duidelijk het fundament van Katreintje. "Met extra aandacht helpen we klanten bij het maken van de juiste keuze zodat ze helemaal tevreden zijn", aldus Nettie. Dat wordt gewaardeerd, want veel klanten komen terug. "Sommigen ken ik nog van toen ze klein waren en komen nu met hun eigen kinderen in de winkel, dat is geweldig om te zien."

Jubileum

Naast deze verschillende generaties, gaat ook het eigen jubileum niet ongemerkt voorbij. Het 25-jarig bestaan van Katreintje Kado & Zo wordt gevierd op 4, 5 en 6 juli met een kleine goodiebag bij besteding vanaf €10 en een grote goodiebag bij besteding vanaf €25. Ook zijn er leuke kortingen en is er iets lekkers in de winkel. Paul, Nettie, Marianne, Mariëtte en Christel heten je van harte welkom!