Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Hoogerheide


Vrijdag 5 juli 09.30 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: diaken Ryan Keetelaar. Intenties: voor alle zieken en overleden parochianen; Na de viering drinken wij een kopje koffie/thee. Zondag 7 juli 9.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Mgr. Drs. Harry Lommers; Muzikale verzorging: Volkszang met organist Bert van Vrouwerff; Koster: Ludo van Gool; Lectrice: Maria Moerkens. Intenties: Alfhons Kuijlen; Corrie Schrauwen e.v. Wies Wils en overleden families Schrauwen en Wils. Mededelingen: Vanaf heden beginnen de vieringen op zondag in Hoogerheide om 9 uur; tijdens de schoolvakantie van 6 juli tot 16 augustus 2019 is het parochiekantoor alleen op woensdagochtend van 09.00 tot 11.30 uur open.

Parochie de Bron, O.L.V.
Hemelvaart Huijbergen


Op zaterdag 6 juli is er geen viering.

Parochie de Bron, Kerk Sint
Gertrudis Ossendrecht


Zondag 7 juli 11.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Mgr. Drs. H. Lommers; Muzikale verzorging: volkszang met organiste Lisette van Mechelen en cantor Gerda Sanders; Koster: Lenny; Lector: L. Drijdijk; Misdienaar: Dominic Klumpers. Intenties: Sidon van Elzakker-Simons; Ineke Hendrickx-Bogers v.w. verj.; Jos Bogers; Adrie Musters v.w. verj.; Mededelingen: Op 14 juli is het jaarlijkse Adolphinefeest.

Adolphinekapel
Ossendrecht


Dinsdag 9 juli 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: emeritus pastoor Jan van Oers. Intenties: Petrus van Meir als jrgt.

Parochie de Bron, Dionysiuskerk
Putte


Zaterdag 6 juli 19.00 uur: Woord en communieviering; Voorganger: Diaken Ryan Keetelaar; Koster: Tonio de Candia; Lectrice: Anne-Marie Hendrickx. Intenties: Antonius Desmet-van Bouwel als jrgt.; t.e.v. Heilige Rita (Help), t.e.v. OLVrouw van Altijddurende Bijstand. Overleden: Irma Krijntjes-Huijbregts.Mededeling: In de vakantie zijn er in Putte vieringen op 20 juli, 3, 17 en 31 augustus.

Parochie de Bron, Kerk Heilige
Joseph Woensdrecht


Mededelingen: In de vakantie zijn er in Woensdrecht twee vieringen: op zaterdag 13 juli en 10 augustus om 17.00 uur. Per 7 juli beginnen de vieringen in de kerk van Hoogerheide voortaan om 09.00 uur.

Sainte Marie Broeders,
Huijbergen


Eucharistievieringen op zon- en feestdagen om 9.30 uur en op dinsdag- en donderdagochtend om 8.00 uur.

Protestantse kerk, Woensdrecht Ossendrecht


Zondag 7 juli 9.45 uur: Prof. F. van den Brande, Kalmthout.

Christoffelparochie Quirinuskerk
Halsteren


Zondag 7 juli 9.30 uur: Eucharistieviering; Voorganger Pastoor Hans de Kort met medewerking van de Sintekrijnscantorij o.l.v. Hans Dogge. Intenties: Riet Bernaards-De Laat en Ineke Officiers. Overleden: Anja van Wezel. Donderdag 11 juli 9.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger pastoor Hans de Kort.

Sint Martinuskerk, Halsteren


Zondag 7 juli 10.00 uur: Gezamenlijke eredienst in de St. Martinuskerk; Ds. T. Bouw.

Christoffelparochie Antonius
Padua Lepelstraat


Uw gebed wordt gevraagd voor: Lena Roosendaal weduwe van Toon van Meer. Zaterdag 6 juli 19.00 uur: Eucharistieviering; Jaan van Tillo e.v. Rinus Nijssen; o.o. Bedaf-van Schilt; Pastoor Blaauwhof; Voorganger: Past. H. de Kort, lector F. Veraart, m.m.v. het gelegenheidskoor. Dinsdag 9 juli 19.00 uur: Eucharistieviering: Ter ere van de H. Antonius voor onze gezinnen. Mededelingen: Dit weekend vindt de Caritascollecte plaats en wordt het bloemetje van de maand uitgereikt.

Emmauskerk, Bergen op Zoom


Emmauskerk, Korenberg 90, Bergen op Zoom. Diensten om 9.30 uur en 16.00 uur.

Bingo Lepelstraat

LEPELSTRAAT - De plaatselijke Activiteitencommissie houdt woensdag 3 juli een bingo in 't Weike. De zaal aan Kerkstraat 82 te Lepelstraat is open om 13.00 uur. De bingo begint om 13.30 uur. Er wordt gespeeld om geldprijzen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes.

Bingomiddag KBO

LEPELSTRAAT - KBO Lepelstraat houdt dinsdag 9 juli de maandelijkse bingo in het Gemeenschapshuis St. Antonius, Kerkstraat 84 in Lepelstraat. Vanaf 13.00 uur zijn bingokaarten te koop en om 13.30 uur wordt gestart met het spel. Er worden 10 rondes gespeeld, met per ronde drie geldprijzen en twee rondes waarbij er gespeeld wordt om een tegoedbon voor vlees/vleeswaar.

Rik- en jokerconcours feestelijk afgesloten

HALSTEREN - Vanaf september tot en met april is er in de Wittenhorst een rik- en jokerconcours gespeeld. In zestien wedstrijden is er gestreden om elk punt. Iedere keer was iemand de winnaar van de dagprijs. Vrijdag 7 juni zijn op een feestelijke manier de resultaten van het afgelopen seizoen bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.

Het was een gezellige middag in "De Wittenhorst". Bij het rikken is de heer J. Jonkers eerste geworden met 115,73, de heer J. Schuurbiers werd tweede met 106,62 en mevrouw A.M. van Loon werd derde met 105,50.
Bij het jokeren behaalde mevrouw L. van den Heuvel de eerste plaats met 52,31; mevrouw E. Proost werd tweede met 52,57 en mevrouw K. Adriaansen eindigde derde met 54,25.
Er is enthousiast gekaart en wie belangstelling heeft kan ook mee gaan doen in het nieuwe seizoen. Op vrijdag 6 september starten we met het jokerconcours en op 13 september met het rikconcours.
Komt u ook onze gelederen versterken want het spreekwoord luidt: "Hoe meer zielen, hoe meer vreugd."

Activiteiten Het Getij

OSSENDRECHT - Bij Het Getij, ontmoetingsplaats voor (ex)kankerpatiƫnten en hun naasten, vestiging Ossendrecht, is het programma als volgt: dinsdag 9 juli: ochtend workshop creatief; woensdag 10 juli: ochtend workshop breiboezem; donderdag: ochtend workshop tiffany en glas-in-lood in Huijbergen.