Angelique Schreurs op het terras van De Praeter.
Angelique Schreurs op het terras van De Praeter. Foto:

De Praeter spreekt iedereen aan

NIEUW-VOSSEMEER – Het terras bij bowlinghut en eetcafé De Praeter in Nieuw Vossemeer is vergroot. Dat betekent nog meer ruimte om te genieten van de prachtige natuur, de mooie fiets- en motorroutes, maar vooral van maaltijden die vers en met liefde worden bereid door Angelique Schreurs en haar team.

Dat het gezellig is bij bowlinghut en eetcafé De Praeter weet Nieuw-Vossemeer al jaren, net als de gasten van camping Mattenburg. Ook wandelaars en fietsers doen regelmatig het terras aan. Eigenaresse Angelique Schreurs hoopt echter op meer bezoek van een specifieke doelgroep: motorrijders. "Zelf ben ik ook een fanatiek motorrijder", verklapt ze, "sinds een tijdje heb ik eindelijk een Harley, de motor van mijn dromen. De inrichting van De Praeter is deels in authentieke 'chopperstijl', dus motorrijders voelen zich hier zeker thuis. Hier in de omgeving vind je wegen waar je heerlijk kunt rijden en wij weten waar motorrijders van houden: koele dranken, een lekkere uitsmijter of saté en op zijn tijd een speciaalbiertje. Met mate uiteraard!"

Steengrillen en tafelbarbecueën zijn geliefd bij de gasten van De Praeter, maar de spareribs oogsten misschien wel de meeste complimenten. Angelique weet hoe dat komt: "We maken veel zelf. Onze sauzen en marinades worden in eigen keuken bereid. Dat verwachten mensen niet altijd in een eetcafé als dat van ons, maar ik vind niets zo belangrijk als kwaliteit. Ik wil dat wat we serveren echt goed is. Zo goed dat mensen er met plezier voor terugkomen, en het is altijd fijn om te zien dat dat ook echt gebeurt."

Een ander voordeel van De Praeter – zeker voor motorrijders – is de ruime en veilige parkeergelegenheid. Kinderen kunnen zich bovendien uren vermaken in de speeltuin. "Het wordt een mooie zomer", belooft Angelique, "en iedereen is hier van harte welkom, De Praeter spreekt iedereen aan!"

Bowlinghut en eetcafé De Praeter is elke dag, behalve op maandag, geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur. Meer informatie op www.depraeter.nl