Afbeelding
Foto: Carmen De la Rambelje

Een zomer vol leuke workshops

HOOGERHEIDE - Ook de komende zomer gaan de gezellige workshops en arrangementen bij Theetuin Kortenhoeff gewoon door!

Hou je van gezellig creatief bezig zijn, lust je graag heerlijke zoete en hartige hapjes, klets je graag eens bij met een vriendin of collega, wil je leuke resultaten mee naar huis nemen? Dan moet je er bij zijn op onze Mix en Match dagen of avonden. Een dag-workshop is als een korte vakantie! Lekker ontspannen en lekker aan de slag met je creativiteit.

De indeling van de dag is als volgt. We ontvangen jullie tussen 11.30 en 12.00 uur met lekkere eigen gemaakte lekkernijen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en we gaan vervolgens aan de slag met een van de workshops. Er kan gekozen worden uit Hippe Stippen groot project (theepot) of diverse borden stippen en andere leuke kleine dingen (zelf uit te kiezen).

Of wil je liever Dikke Dames schilderen? Wij werken met voorgetekende doeken en je moet vooraf je doek uitkiezen. Of wil je een super leuke Ibiza (strand)tas pimpen naar je eigen idee? Of wil je alles leren van het restylen van kleine meubeltjes? Dat kan allemaal in een dag-workshop met heerlijke onderbreking voor de lunch en lekkere hapjes in de middag. We verwachten rond 17.00 uur klaar te zijn, maar iedereen mag nog blijven borrelen hoor. Kosten afhankelijk van de workshop zijn €49,95 of €59.95 inclusief lunch, hapjes en drankjes.

Wil je liever wat kleiner beginnen met het Stippen, dan is er die middag een speciale mini-workshop Stippen. Van 14.00 tot uiterlijk 17.00 uur ga je aan de slag om twee theetipjes te stippen. We geven je alle tips en tricks die je nodig zal hebben. Kosten €17.50 per persoon, inclusief hapje en drankjes. Alles kan en alle combinaties zijn mogelijk, wel moet je vooraf reserveren. Opgeven is een must want vol = vol! Op onze website staan al datums maar wil je zelf met een groepje, groep of enkele andere mensen op een andere datum komen, dan gaan we kijken of dat in te plannen is.

Fijne zomer en tot in onze tuin!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Miranda van der Heijden – Leest