Infomiddag over Openbaar Vervoer

HALSTEREN - Niet vertrouwd met het Openbaar Vervoer of de OV-Chipkaart? Kom op donderdag 11 juli om 14.00 uur naar de Wittenhorst, Lindenlaantje 1a in Halsteren. Deelname aan deze middag is gratis.

KBO Halsteren organiseert in samenwerking met KBO-Brabant en het Reizigersoverleg Brabant een voorlichtingsmiddag over het Openbaar Vervoer. Om mee te kunnen (blijven) doen aan diverse activiteiten speelt vervoer een belangrijke rol. Naast de fiets of auto kan het Openbaar Vervoer een goed alternatief zijn. De bus nemen kan een drempel zijn, want er is in de loop van de jaren wel een en ander veranderd. Wie meer vertrouwd wil raken met het openbaar vervoer en de OV-chipkaart, is daarom welkom op deze informatiebijeenkomst. Als u ter plekke ook hulp bij de aanvraag van een OV-chipkaart wilt, breng dan uw ID kaart of paspoort mee.

Er zijn twee mogelijkheden: 1. Digitaal aanvragen (als u digitaal bankiert): Het aanvraagformulier wordt (desgewenst met hulp) digitaal ingevuld. Een digitale foto is nodig. Hiervoor is een fotograaf aanwezig. U kunt ter plekke zelf digitaal betalen (€7,50,-). Neem uw betaalpas en random reader of ander middel mee. 2. Aanvragen per post: U vult een papieren aanvraagformulier voor de OV-Chipkaart in dat u verzendt per post. Dit is iets duurder (€10,50,-) ex portokosten. Daarna wordt er (desgewenst) een afspraak gemaakt voor een oefenrit met de OV-Chipkaart kaart. Aanmelden voor de infomiddag: T (0164) 686410, E: martinschouwenaars@gmail.com.