Afbeelding
Foto:

Kijk binnen bij bedrijven

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Woensdagochtend 19 juni vond de Kick-off van de tweede editie van 'Kijk binnen bij bedrijven' plaats. Kijk binnen bij bedrijven is in korte tijd een belangrijke nieuwe schakel geworden tussen werkgevers, werkzoekenden, scholieren en vrijwilligers.

Dit initiatief is een samenwerking van het Werkcentrum Brabantse Wal en Samen in de Regio, waarbij werkzoekenden, baanveranderaars, leerlingen, studenten en vrijwilligers de mogelijkheid hebben om in één vastgestelde week bedrijven naar keuze te bezoeken en meer te weten te komen over het bedrijf en de inhoud van de werkzaamheden. Dit initiatief zal twee keer per jaar gestalte krijgen.

De eerste editie van Kijk binnen bij bedrijven was zeer succesvol met een ruim aanbod van bedrijven en organisaties waar de vele belangstellenden konden binnen kijken. Dat smaakt naar meer en dat gaat gebeuren, in september! Binnenkort zal hier meer informatie over volgen.

In deze nieuwe editie benut men alle kansen om met Kijk binnen bij bedrijven nog meer van betekenis te zijn.

Overeenkomst

De wethouders Barry Jacobs en Koos Krook (beiden namens het bestuur van de ISD) , Tijl Valk (Werkcentrum), Liesbeth van Kerkhof (VNO NCW), Marleen Michielsen (ROC Markiezaat college), Connie Helder (tanteLouise) en Anita Karremans (Samen in de Regio) ondertekenden woensdagochtend samen een bord als bevestiging van de samenwerkingsovereenkomst.

Afbeelding