OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Foto:

De Liefhebbers rijden in de zuidwesthoek

HALSTEREN/LEPELSTRAAT - Zondag 30 juni rijden de recreanten van TTC de Liefhebbers de Ossendrecht-route. Ze fietsen 45 kilometer en de koffiestop wordt gehouden bij hotel Dekkers te Ossendrecht.
De trimmers rijden de West Brabant route over een afstand van 80 kilometer en hebben hun koffiestop in Putte bij Taverne Grenszicht. Nieuwe leden blijven van harte welkom. Geniet van de prachtige natuur zoals die er op dit moment zo mooi bij ligt in het zuidwesten van Brabant. Fiets lekker een aantal keren zonder verplichting mee. De bestuursleden geven graag nadere informatie voor vertrek van de ritten vanaf cafeeke de Beek aan de Fabrieksstraat in Halsteren. Vertrek is altijd om 9.00 uur. Een bezoekje aan de website www.ttcdeliefhebbers.nl is zeker de moeite waard. (Foto: Piet Brocatus).

Toerclub Central fietst zondag naar Schijf

HALSTEREN - De helft van het wielerseizoen 2019 zit er al bijna op voor TC Central. 'Tot nu toe hebben we redelijk fietsweer gehad. De wekelijkse tocht gaat zondag richting Schijf en heet dan ook de Schijftocht. De route is als volgt: via de Schansbaan naar de Wouwse Tol en naar Nispen en Café Jagersrust; richting Roosendaal, Rucphen, Schijf en Zundert. Over Essen, Nispen en Wouw terug naar Halsteren. Vertrek: 8.30 uur bij Cafetaria Plaza in Halsteren.