Afbeelding
Foto:

Nesto Tegelwerken: 'Ontzorgen is belangrijkste'

HALSTEREN - In tegelwerken is Nesto Holland Tegelwerken al jarenlang een grote naam. Sinds 2012 richt het bedrijf zich ook op complete badkamers. Na de uitbreiding van de showroom is er keuze in overvloed. Door de ruime opstelling is het voor klanten makkelijk om een eindresultaat te zien en de producten te kiezen die bij hen passen.

Met de ruime lichtinval komen de diepe texturen en kleinste details in het tegel- en sanitairwerk prachtig naar voren. Medewerksters Carola Poot en Tanja Pinxteren vertellen over de laatste trends die in de showroom te zien zijn: "Al onze tegels van A-kwaliteit hebben een eigentijdse uitstraling waarbij we de laatste trends volgen, zoals houtlook. Ook grote maten van tegels, zoals bijvoorbeeld 1,50x3000, komen steeds vaker voor. Bij Nesto Tegelwerken is dat een specialisatie, want het vraagt een bepaalde vakkundigheid om zulke tegels te plaatsen. Het is écht vakmanschap."

Van A tot Z

Maar het is niet alleen de showroom die kwaliteit uitstraalt. "Wij kunnen alle werkzaamheden van A tot Z verzorgen met betrekking tot het renoveren van de volledige badkamer, toilet of tegelvloer", vertellen Carola en Tanja. "Eén van onze uitvoerders komt langs om de situatie op te maken en te kijken wat we voor de klant kunnen betekenen. Dit gaat om alle klussen, groot en klein - wij kunnen alles verzorgen, van 2 tot 2000 vierkante meter en van badkamers tot keukens en buitentegels voor in de tuin. Daarna maken de collega's op de kantoorafdeling de offertes op. Uiteindelijk gaat onze eigen buitendienst aan de slag om de producten te plaatsen. We streven er dan ook naar om dit zo snel mogelijk in orde te maken, zodat de klant meteen kan genieten van hun nieuwe droombadkamer."

Scherpe prijs

Doordat Nesto Tegelwerken en Sanitair zelf veel materiaal importeren, is het mogelijk om de producten tegen een scherpe prijs aan te bieden. "Maar het resulteert ook in korte lijnen waardoor we een snelle service kunnen leveren", vertellen Carola en Tanja. "En dat vinden we bij Nesto heel erg belangrijk - de klant ontzorgen. We hebben de juiste mensen in huis om een volledig project uit te voeren, alles zit onder één dak. Bij ons maakt het niet uit wie je een vraag stelt, het antwoord komt altijd. Die verantwoording nemen we allemaal op ons en we merken dat dit mensen heel erg aanspreekt."

De showroom van Nesto bevindt zich aan de Vang 7 in Halsteren met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem dan contact op met Nesto Tegelwerken of Sanitair via
e-mail op: showroom@nestosanitair.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding