Dennis Kriesels van Deba overhandigt de sleutel van de Iveco Daily aan Ricardo Moerkens.
Dennis Kriesels van Deba overhandigt de sleutel van de Iveco Daily aan Ricardo Moerkens. Foto:

Deba levert trots van Tummers

HOOGERHEIDE – Bedrijfswagens afleveren doet Deba Bedrijfswagens wel vaker. Maar dat zo'n bedrijfswagen in ontvangst wordt genomen door iemand die zo overloopt van trots als chauffeur Jelle van Tummers Plaatbewerking in Hoogerheide, dat is zeldzaam. De nieuwe Iveco Daily is de trots van Tummers, en van z'n berijder.

"Dat iemand zo trots is op een auto die wij leveren is natuurlijk mooi om te zien", zegt verkoopadviseur Dennis Kriesels van Deba Bedrijfswagens, "de Iveco Daily bakwagen met schuifzeilen en aanhanger is een indrukwekkende combinatie. Chauffeur Jelle van Tummers Plaatbewerking weet die duidelijk op waarde te schatten en dat is mooi. Zo'n combinatie is een prachtig visitekaartje, en deze chauffeur gaat daar duidelijk heel zorgvuldig mee om."
Die boodschap stemt directeur Ricardo Moerkens van Tummers Plaatbewerking positief. "Het is tegenwoordig niet makkelijk om aan goede chauffeurs te komen", zegt hij, "binnen ons bedrijf proberen wij eigenaarschap te creëren door de chauffeur een 'eigen' auto te geven en hem daar verantwoordelijk voor te maken. Jelle pakt dat prachtig op. Hij is één met zijn auto: hij heeft er lang naar uitgekeken en nu hij er eindelijk is, is hij dolenthousiast."
Voor Tummers Plaatbewerking was de keuze voor Deba Bedrijfswagens een logische. "Bij Tummers werken we graag met regionale leveranciers die we graag trouw blijven, we gaan altijd voor een langetermijnrelatie. Bij Deba was dat eenvoudig, ze bieden goede auto's en verlenen prima service. Wij vervoeren veel plaatwerk en halffabricaten. Dat is relatief licht, maar wel groot van volume. Bij de aanschaf van een bedrijfswagen is het laadvermogen soms een hekel punt, maar bij Iveco is het geen probleem. Door de schuifzeilen zijn zelfs onze grootste pallets eenvoudig te laden en lossen, zelfs vanuit de zijkant van de wagen. Dit is een ideale wagen, en hij onderstreept waarom we al ruim 10 jaar klant zijn bij Deba Bedrijfswagens." Ook Dennis Kriesels is blij met de samenwerking. "Ricardo en ik kennen elkaar vanuit mijn vorige werkgever, waar ik inkoper was. We waren verbaasd elkaar in deze rol te treffen, maar het klikte meteen. Het enthousiasme van Tummers is echt aanstekelijk!"