Vrachtwagen rijdt zich klem onder viaduct

HOOGERHEIDE - Een kleine vrachtwagen heeft zich zaterdagmiddag vast gereden onder het viaduct aan de Antwerpsestraatweg in Hoogerheide. De chauffeur werd door zijn navigatie onder het viaduct doorgestuurd maar was even vergeten dat zijn voertuig 3.10 meter hoog is terwijl de maximum doorrijhoogte er 2.90 meter is.

Gezellig weg Zondag

WOENSDRECHT - Veel mensen hebben moeite met het opvullen van de zondagen. 'Er is dan zo weinig te doen' horen we vaak. Vandaar dat Dorpspunt 't Blickvelt in de Dorpsstraat 49 in Woensdrecht een half jaar geleden begonnen is met het organiseren van de Gezellig weg Zondag. Een keer per maand komen veel mensen naar 't Blickvelt voor een leuke middag. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor een uitgebreide en lekkere lunch, die voor iedereen toegankelijk en smakelijk is. Maar gezelligheid en het samen eten is vooral belangrijk en daar draait het om. Na de lunch kunt u aansluiten voor de bingo met leuke en nuttige prijsjes. Voor maar €6,50 kunt u meedoen met de lunch inclusief koffie of thee en met de bingo. Zondag 23 juni is er weer een Gezellig weg Zondag. De zaal gaat open om 11.30 uur en de lunch begint om 12.00 uur. Geef u snel op, want vol=vol. Ook tijdens de zomermaanden is 't Blickvelt gewoon open. Door de week op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. En op woensdagmorgen van 10.00-12.00 uur. Iedereen is van harte welkom voor een bakje koffie een praatje of om een potje te kaarten. En natuurlijk gaan de Gezellig weg Zondagen ook in de zomer gewoon door. De volgende data zijn alvast te noteren: 14 juli, 11 augustus en 15 september. Opgeven kan bij de bar van Dorpspunt 't Blickvelt of bel naar Mirian: 06-81390749. Kijk voor meer informatie over Dorpspunt 't Blickvelt ook eens op de website: www.blickvelt.nl

Oplevering bouwkavels

HOOGERHEIDE - Aan de Verlengde Duinstraat in Hoogerheide worden bouwkavels verkocht door de gemeente Woensdrecht en 'Ruimte voor Ruimte'. Op donderdag 20 juni vindt om 17.00 uur de oplevering van de bouwrijpe kavels plaats met de kopers. Samen met wethouder De Waal en Wim van de Kerkhof (Ruimte voor Ruimte) zal de eerste boom in het openbare gebied geplant worden. Bijzonder is dat de gemeente geen beeldkwaliteitsplan vaststelt. Dit betekent dat kopers de nodige vrijheid hebben bij het ontwerp, de vormgeving en materiaalkeuze van hun woning. Voor meer informatie: www.verlengdeduinstraat.nl

Veteranendag

GEMEENTE WOENSDRECHT - Op vrijdag 21 juni wordt de jaarlijkse Woensdrechtse Veteranendag georganiseerd door de gemeente in samenwerking met vliegbasis Woensdrecht. Het programma met presentatie, lunch en napraten in het Aces High gebouw is tussen 11.00 en 15.00 uur.

Reparatiecafé

WOENSDRECHT - Vrijdagmiddag 21 juni zitten de heren van het Reparatiecafé weer klaar van 14.00 tot 17.00 uur in Participatiecafé 't Blickvelt in Woensdrecht. Eenieder is van harte welkom met kapotte (elektrische) apparaten. Beter repareren dan weggooien!