Afbeelding
Foto:

Trots op vernieuwing in Dorpsstraat

HALSTEREN - Je kunt er niet meer om heen: de metamorfose van het oude pand van de Marskramer aan de Dorpsstraat in Halsteren is duidelijk zichtbaar voor alle passanten. Door het pand heen waren tijdelijk zelfs de huizen aan de achterliggende straat te zien.

Eigenaar Gerrit Atres staat ook zelf regelmatig met een bouwhelm op tussen de werkzaamheden om betrokken te blijven bij de bouw. "We krijgen inmiddels regelmatig opmerkingen van voorbijgangers dat er 'bijna niks meer van over' is!", vertelt hij lachend. "Het sloopgedeelte is klaar, de bijbehorende herrie voor de omwonenden dus ook. We zijn nu volledig bezig met de opbouw: de nieuwe leidingen worden gelegd, de isolatie wordt voorbereid en aangebracht. We willen aan de meest moderne klimaateisen voldoen. De betrokken partijen Bouwbedrijf Krijger en Installatiebedrijf Visser leiden ons hier goed doorheen."

Van nu af aan zal het pand dus meer en meer zijn nieuwe vorm gaat aannemen. "Het is een mooi om te zien dat we nu in de fase komen dat de vernieuwingen zichtbaar worden. We werken toe naar een eindresultaat dat van toegevoegde waarde is in het aanzicht van de Dorpsstraat. We mogen trots zijn op deze dorpskern en het aanbod van winkeliers."

Afbeelding