Jeannette en Henri Veldsink (eigenaren Veldsink Advies) in een versierde vestiging naast de wensput.
Jeannette en Henri Veldsink (eigenaren Veldsink Advies) in een versierde vestiging naast de wensput. Foto:

Jubilerend Veldsink Advies

Feest met vervulling van 40 wensen en 40 ballonvaarten

HALSTEREN - Veldsink Advies is jarig en pakt uit met het vervullen van inspirerende wensen. Verdeeld over de vestigingen van Veldsink Advies gaat het om veertig wensen, waarbij voor de invulling van een wens een bedrag tot € 1.000 beschikbaar is. Het kantoor in Halsteren nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze actie.

Familiebedrijf Veldsink Advies staat in 2019 alweer veertig jaar symbool voor persoonlijk en onafhankelijk financieel advies. Met dienstverlening op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen investeert het bedrijf in langdurige relaties met zowel particulieren als ondernemers.

Als bedrijf dat midden in de samenleving staat wil Veldsink Advies het jubileum graag uitgebreid met haar omgeving vieren. In dat kader is er een actie gestart waarbij er dit jaar ter ere van veertig jaar Veldsink, veertig inspirerende (lokale) wensen worden vervuld. Suggesties voor deze wensen kunnen tot 15 september worden gedaan via www.veldsink40jaar.nl of bij een vestiging van Veldsink Advies. Klant zijn bij Veldsink is daarbij geen voorwaarde – iedereen mag een inspirerende wens indienen, de belangrijkste voorwaarde is dat het gaat om een wens die niet voor jezelf maar voor een ander wordt ingediend.

Initiatieven

Bij Veldsink - van der Linden, gevestigd aan de Burgemeester Elkhuizenlaan 39 in Halsteren, kun je deelnemen aan deze actie. Liever online een wens indienen? Ook dat kan natuurlijk – de actie is bereikbaar via www.veldsink40jaar.nl en Veldsink Advies zal ook via andere online kanalen aandacht aan deze actie gaan besteden. Welk initiatief draag jij een warm hart toe?

Ballonvaarten

Klanten van Veldsink Advies maken hiernaast vanaf juni ook kans op één van de veertig ballonvaarten. Deze actie zal lopen tot eind augustus, waarna veertig winnaars in het najaar het luchtruim zullen kiezen. Meer informatie over deze actie zal onder meer bekend worden gemaakt via de speciale jubileumwebsite.

Foto: Jeannette en Henri Veldsink, eigenaren Veldsink Advies, naast de wensput in een van de vestigingen.