Afbeelding
Foto:

Inschrijven Halsterse wandelvierdaagse

HALSTEREN - De 30e Wandelvierdaagse van Halsteren gaat dinsdag 3 september van start. Dit jubileumjaar kan eenieder meelopen met de 5, 10 of de 15 km. Vooraf inschrijven kan al in de maanden juli en augustus, bij boekhandel Vermeulen onder openingstijden. Een startkaart kost €4,-. In augustus zijn er weer twee inschrijfavonden op diverse locaties. Inschrijven op dinsdag 3 september kost €5. Volg Facebook of check de site www.wandelvierdaagse-halsteren.nl.

Fikkie stoken met de boswachter

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Brabants Landschap organiseert voor kinderen van 7 tot 12 jaar een leuke activiteit bij De Kraaijenberg: met de boswachter buiten vuur maken zonder aansteker, als echte oermensen! Trek kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen. Aanvang is 14.00 uur. Maximaal 20 kinderen kunnen meedoen. Vooraf aanmelden op www.brabantslandschap.nl.

Programma bij Het Getij

OSSENDRECHT - Bij inloophuis Het Getij, in Ossendrecht gevestigd op de Volksabdij, staan voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten komende week de volgende activiteiten op het programma: dinsdag 25 juni: ochtend ontspanningsoefeningen; woensdag 26 juni: ochtend workshop breiboezem; donderdag 27 juni: ochtend tiffany en glas-in-lood in Huijbergen. www.hetgetij.com.

Oud papier en textiel basisschool St. Maarten

HALSTEREN - Op zaterdag 22 juni van 9.00 tot 12.00 uur kan eenieder oud papier en karton in komen leveren bij basisschool St. Maarten in Halsteren. De container staat weer op de vertrouwde plaats voor de school in de Bernardstraat. Wie nog oude kleding, huistextiel en oude schoenen heeft, kan deze in een afgesloten zak in de textielcontainer doen.

Bridge in Wittenhorst

HALSTEREN - De uitslag van het bridgen woensdagmiddag 12 juni in de Wittenhorst: 1. Ria Schepers/Lies Frijters 61.46%, 2. Alice Schoemaker/Ton Thijssen 59.03%, 3. Tiny Seits/Paula Evers 56.94%, 4. Anneke Huijgens/Evelien Lemans 56.60%, 5. Polly en Hans Handstede 53.47%.

Bingo in Kannebuis

HALSTEREN - Zondag 23 juni is er een open bingomiddag in de Kannebuis aan de Poelekes in Halsteren. Aanvang is 14.00 uur.

Nieuwe bijeenkomst #YouthGoals

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - De eerder geplande netwerkbijeenkomst bij het Juvenaat op 13 juni voor #YouthGoals ging niet door. Voor donderdag 3 oktober wordt een nieuwe bijeenkomst georganiseerd om mensen mee te nemen in, en te verbinden met, het project #YouthGoals. Nadere info volgt.

Orgelconcert Gertrudis

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Twee talentvolle (oud)orgelstudenten van het Antwerps Conservatorium bespelen zaterdag 22 juni het Ibach-orgel in de Gertrudiskerk. Aanvang is 16.00 uur.