Afbeelding
Foto:

Schoonspringster uit Lepelstraat Nederlands kampioen

LEPELSTRAAT - Schoonspringster Melissa van 't Woud uit Lepelstraat heeft op de Nederlandse Kampioenschappen te titel veroverd in haar eigen leeftijdsgroep. Melissa won de schoonspringwedstrijd in Belgiƫ op de 3 meter en eindigde tweede op de 1 meter. Overall van alle leeftijdsgroepen op de 3 meter werd Melissa van 't Woud knap derde.

Liefhebbers fietsen Eendracht en Flipland route

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Zoals gebruikelijk gaan de leden van TTC de Liefhebbers op zondag 23 juni weer op pad. De recreanten rijden de Eendracht route over een afstand van 46 kilometer en houden hun koffiestop in het Wagenhuis in Nieuw-Vossemeer, de trimmers rijden de zogenaamde Flipland route over 80 kilometer en houden hun koffiestop 't Veerhuis in Zijpe. Het is alweer de vijftiende rit van seizoen 2019. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Secretaris Richard Kuijlen geeft graag nadere inlichtingen, telefoon (0164) 683915. Ook een bezoekje aan de website is zeker de moeite waard.

Uitbreiding succesvol Sport Heroes programma scholen

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Sinds 2017 is Stichting Special Heroes Nederland met haar Sport Heroes programma actief in de gemeente Bergen op Zoom. Sport Heroes laat leerlingen van speciaal onderwijsscholen kennismaken met sport door middel van clinics in de gymlessen. Inmiddels zijn twee scholen gestart met het programma en worden mogelijkheden bekeken om het breder uit te zetten.

Het doel van het programma is niet alleen verbetering van fysieke fitheid en gezondheid, maar het zorgt ook voor meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid en uitbreiding van de leefwereld van de leerlingen. Stichting Special Heroes werkt onder andere samen met SBO de Driemaster in Bergen op Zoom. Samen met de F!TFabriek gaat de stichting op zoek naar verenigingen die gezamenlijk willen kijken naar een aanbod voor leerlingen van de Driemaster.

De F!TFabriek ziet de meerwaarde van het project en draagt graag bij aan deze samenwerking. 'Als F!TFabriek willen we iedere inwoner van de gemeente Bergen op Zoom activeren en met dit project zijn we weer een stapje dichterbij dit doel.' Meer informatie: Roel van Tiggelen: r.vantiggelen@fitfabriekboz.nl

Stichting Special Heroes Nederland maakt zich sterk voor de sociale, mentale en fysieke ontwikkeling van mensen met een beperking door een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren en een zo groot en breed mogelijk aanbod te creƫren op de gebieden sport en bewegen, kunst en cultuur, werk en participatie en voeding en gezondheid. Meer informatie over Sport Heroes en andere programma's van Stichting Special Heroes Nederland is te vinden op www.specialheroes.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding