Afbeelding
Foto:

VVC'68: samen supporteren


HALSTEREN – Jarenlang werkten ze samen, en nu stoppen ze samen. Terwijl Chris Grinwis zijn PLUS Halsteren overdraagt aan Rik Linssen, geeft Floor Verhagen zijn pr- en sponsortaken bij VVC'68 over aan Jeroen van Loon. Samen blijven ze supporter van VVC'68, en fan van het dorp Halsteren.


"Wij spelen op zaterdag, dus Chris heeft nooit tijd gehad om naar ons te komen kijken", lacht Floor Verhagen (74), "voor mij – en voor de hele club – is Chris meer dan een ondernemer of een sponsor, hij is een vriend. Nu hij zijn supermarkt heeft overgedragen hoop ik 'm heel vaak langs ons veld te zien. Dan kunnen we samen supporteren voor VVC! Hij verdient een fijne oude dag, we hopen dat Mia daar met hem van kan genieten."

"
Chris is meer dan een ondernemer of sponsor, hij is een vriend

Relatie
In gesprek met Floor Verhagen over de relatie tussen VVC'68 en PLUS Halsteren valt het woord "gunfactor" al in de eerste zin. Wat Verhagen betreft is het cruciaal in de relatie tussen een voetbalclub en een sponsor.

Wederzijds
"Tot het laatste moment was de relatie tussen Chris en onze club erg positief. We konden altijd een beroep op hem doen, en wederzijds was dat ook zo. Minstens 80% van onze leden doet zijn boodschappen uitsluitend bij PLUS Halsteren, je vindt in die supermarkt meer VVC'ers dan leden van andere verenigingen. Dat is wat de gunfactor doet."

Positieve ontwikkeling
Het feit dat PLUS Halsteren nu in handen komt van een jonge ondernemer ziet Floor Verhagen als een positieve ontwikkeling: "Rik Linssen is een jonge, ambitieuze gast. Ik heb al enkele leuke gesprekken met hem gehad. Hij heeft een goede kijk op voetbal, op sponsoring, maar ook op andere zaken. Je kunt overal met hem over praten."

Succes
"We wensen hem alle succes van de wereld, en we zetten de relatie die we met Chris hebben graag voort met Rik. Ik kom zeker naar de feestweek van de PLUS!"

Afbeelding