Afbeelding
Foto:

Winkelhart Halsteren als goede buur


HALSTEREN – Nu de Halsterse PLUS supermarkt een nieuwe eigenaar heeft, verwelkomt winkeliersvereniging WinkelHart Halsteren een nieuwe ondernemer in haar dorpshart, en is het blij een "oude rot" en goede vriend te kunnen behouden.


Voorzitter Gerrit Atres van WinkelHart Halsteren is trots op het dorp waarin hij al twaalf jaar onderneemt. "We zijn een mooi dorp, met veel speciaalzaken, veel gratis parkeergelegenheid, een diversiteit aan ondernemers én met twee supermarkten in ons dorpshart. Rik Linssen heeft een mooie stap gezet met de overname van PLUS Halsteren, daar feliciteren wij hem mee. We twijfelen er niet aan dat hij met visie gaat werken aan een mooie toekomst. En hij is in elk geval verzekerd van het mooiste uitzicht van heel Halsteren als straks de vestiging van mijn bedrijf, Ben van der Heiden zien, zorg & horen, aan de overkant van de PLUS supermarkt opent!"

Vriend
In de twaalf jaar dat ze zij aan zij ondernamen in de Halsterse Dorpsstraat is Gerrit Atres zijn collega Chris Grinwis gaan zien als een vriend. "Ook al heeft hij geen winkel meer, we zijn toch heel blij dat Chris aanblijft als bestuurslid van WinkelHart Halsteren", zegt hij, "zijn kennis en ervaring zijn voor ons heel waardevol. De laatste tijd vergaderen we in Chris' woning, zodat hij dichtbij zijn echtgenote Mia is als ze hem nodig heeft.

Voorbeeld
We merkten dat Chris een enorme klik had met Rik. Riks aanwezigheid in de PLUS gaf Chris de nodige rust. Hij vertrouwde Rik, en wie Chris' vertrouwen verdient, verdient het vertrouwen van heel Halsteren." Wat Gerrit Atres betreft heeft Rik Linssen een geweldig voorbeeld gehad: "Chris heeft zich altijd volledig ingezet voor zijn supermarkt, maar hij is het maatschappelijke belang nooit uit het oog verloren. Hij was betrokken bij de voetbal, maar was evengoed standvastig in zijn strijd om twee supermarkten in de Halsterse kern te behouden. Dat zo'n gedreven ondernemer zijn zaak overdraagt heeft me in zekere zin verrast. Elke ondernemer is uniek, dus Rik zal zeker zijn eigen kleur aan de PLUS geven, maar hij mag trots zijn op de historie van zijn zaak.

Oogje in het zeil
Chris verliezen we gelukkig niet uit het oog, en het is fijn dat hij nu meer tijd heeft voor Mia. We hopen dat ze ondanks de situatie nog van elkaars aanwezigheid kunnen genieten. In elk geval weten ze dat hun supermarkt in goede handen is. En natuurlijk houden wij als WinkelHart Halsteren ook een oogje in het zeil, we zijn allemaal goede buren."

Afbeelding