Afbeelding
Foto:

"Er zit nog steeds vooruitgang in"


De 26-jarige Corbert is de 'nieuweling' die sinds zes maanden bij PLUS werkt. Hij is razend enthousiast en voelt zich hier volledig op zijn plek. Na zijn afgeronde studie rechten wilde hij zich toch nog verder ontwikkelen. Hij werkte bij een concurrent, maar voelde dat hij zich daar niet voldoende kon ontplooien. Via een tussenpersoon kwam hij op gesprek bij PLUS.


De formule van PLUS vindt Corbert Hoogendoorn een mooie formule, daar kan hij zich volledig in vinden en hij ziet hier genoeg mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Je kunt wel stellen dat hij de rechterhand is van Rik. Hij maakt onder andere roosters en neemt personeel aan. Corbert houdt zich ook bezig met het dagelijks aansturen.

"
Iedereen gunt Rik zijn succes

Nieuwe cultuur
Behalve de 'rechterhand' is hij ook 'de ogen' van Rik. Corbert ziet alles en speelt daarop in. Vanaf het moment dat hij PLUS binnen kwam lopen vond hij het een gezellige winkel. "Je voelt hier nog steeds het dorpse in de winkel terug. De PLUS is een mooie en redelijk nieuwe winkel, maar er zit nog steeds vooruitgang in. Het is leuk om met de mensen hier samen te werken en Rik geeft mij alle medewerking om mijn eigen saus over het werk te gooien. Het is echt fijn samenwerken met hem. Rik let op alle kleine dingen en ik ben meer van de grotere lijnen en samen stemmen we alles goed af. We vullen elkaar wat dat betreft goed aan. Als je alleen al hoort hoe lang sommigen mensen hier werken, zegt dat eigenlijk al genoeg over de sfeer. Iedereen is dan ook echt blij met Rik. Dat kwam wel naar voren tijdens de aankondiging dat Rik PLUS over ging nemen. Hij kreeg spontaan applaus. Dat zit echt wel goed met hem, hij kent iedereen goed en iedereen gunt hem zijn succes. Ikzelf hoop hier nog lang te werken en in de toekomst hoop ik bij PLUS bedrijfsleider te kunnen worden."

"
Sommigen werken hier al zó lang...
dat zegt natuurlijk wel wat

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding