Afbeelding
Foto:

"Mijn collega's zijn vrienden geworden"


Teun Stoffels is 16 jaar en komt ook uit Halsteren. Hij werkt naast school al bijna twee jaar als vulploegmedewerker bij PLUS. Teun begon op de fris-afdeling, maar tegenwoordig zet hij alle actie-artikelen op zijn plek.


Het is een spannende tijd voor Teun, want hij heeft zijn havo examen achter de rug. Hij hoopt dat hij zijn diploma gehaald heeft, maar durft het niet hardop te zeggen. Je weet maar nooit…

"
Ik had al het vermoeden dat Chris zou gaan stoppen

Na de havo is Teun van plan om verder te gaan op het mbo voor de studie installatietechniek. Als hij op het mbo zit, zou hij in principe kunnen stoppen met werken, maar dat is hij niet van plan. Zijn collega's zijn inmiddels meer vrienden geworden dan collega's en daarom wil hij toch graag blijven werken. Het werk is zo leuk en de sfeer is zo goed, dat hij dit alles heel erg zou gaan missen. Chris Grinwis is bijna zijn buurman, die kent hij ook privé en daardoor voelt hij veel minder aan als baas. En Teun moet zeggen dat hij bij Rik ook niet het gevoel van baas heeft. Dat Chris zou gaan stoppen daar had hij al een vermoeden van.

"Natuurlijk zullen er wel dingen veranderen nu Rik de winkel heeft overgenomen, maar ik denk niet dat ikzelf of de klanten er veel van zullen merken. Het zal hier net zo fijn werken blijven als voorheen, daar ben ik van overtuigd. Ik denk dat er qua sfeer echt niets zal veranderen, ik heb het dan ook ontzettend naar mijn zin. Het is leuk werk, absoluut niet eentonig want elke keer zijn er andere acties." Teun is elke zondag in de PLUS te vinden, hij vult dan de vakken van half negen tot half 6 en op maandag- en donderdagavond van 18.00 uur tot ongeveer 21.00-21.30 uur.

"
Het werk is heel leuk

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding