Afbeelding
Foto:

"Door ons liggen de schappen vol"

Dat alle schappen altijd vol liggen bij PLUS komt mede door de 19-jarige Ticho Borghstijn uit Halsteren, die al zo'n vier jaar bij PLUS werkt. Als vulploegleider stuurt hij ongeveer acht collega's aan. Hij en zijn collega's zijn inmiddels echte vrienden geworden.

Op zijn vijftiende begon hij naast zijn school bij PLUS als vakkenvuller te werken. Elke zondag van 10.00 uur tot 18.15 uur en de avonddienst van 17.30 uur tot 22.00 uur. Trots vertelt Ticho dat hem vorig jaar werd gevraagd of hij leidinggevende van de vulploeg zou willen worden. Hij zag dat wel zitten en het traject werd opgestart. Sinds januari dit jaar is hij vulploegleider van de afdeling Kruidenier Waren. Hij vindt het erg leuk om te doen. Ongeveer acht collega's stuurt hij aan. "Ik vind het echt leuk om mensen aan te sturen, het sluit ook wel aan op mijn studie. Ik volg een HBO opleiding logistiek en zit nu in mijn eerste jaar." Na de HBO opleiding is hij nog van plan om verder te leren. Wat hij precies daarna gaat doen, dat weet hij nog niet helemaal, misschien gaat hij naar de universiteit. Maar in ieder geval wil Ticho Borghstijn in de toekomst werken in de logistiek en mensen aansturen, want bij die twee dingen ligt echt zijn hart.

"
Ik vind het echt leuk om mensen aan te sturen

"Ik ben vast van plan om tijdens mijn studie te blijven werken bij Plus, het is zo'n gezellige groep, het zijn echte vrienden geworden en ik zou het missen. Het is naast school en de voetbal goed te combineren. Toen ik hoorde dat we groot nieuws zouden te horen zouden krijgen, had ik wel het vermoeden dat Chris en Mia ermee gingen stoppen en dat Rik het over ging nemen. Ik bedank Mia en Chris voor de fijne tijd en wens Rik heel veel succes. Het samenwerken met Rik zal echt wel goed gaan, ik voorzie geen problemen."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding