Afbeelding
Foto:

"Heerlijk om met klanten bezig te zijn"


Charmaine de Wilde-Paulus werkt al 20 jaar bij PLUS met heel veel plezier. Het was eigenlijk nooit haar bedoeling om fulltime bij PLUS te gaan werken. Inmiddels voelt PLUS als haar tweede thuis.


"Ik ben een echte Spinool. Eigenlijk was het nooit de bedoeling dat ik hier voor vast zou komen werken. Ik werkte parttime bij de slagerij afdeling en begon aan een agrarische opleiding in de bloemenbranche. Elke dag moest ik daar een eind voor reizen. Na drie weken op en neer reizen vroeg ik mezelf af of ik dit eigenlijk wel wilde, deze studie en alle tijd die ik kwijt was met reizen. Dat reizen was zo zonde van de tijd en bij de slagerij had ik het best naar mijn zin."

"
Ik hoor bij het vaste meubilair


"Ik vond het heerlijk om met de klanten bezig te zijn. De beslissing was snel gemaakt. Ik zette de stap om fulltime bij PLUS te gaan werken en ik heb er geen moment spijt van gehad, nooit.

Vertrouwd
Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin bij PLUS en het is voor mij helemaal geen omschakeling dat ik een nieuwe baas heb, hoewel ik Chris en Mia natuurlijk wel ga missen. Maar het werken met Rik voelt zo vertrouwd, het voelt zo gewoon. Ik werk al vier jaar met hem. Wij hebben dezelfde visie en in de afgelopen vier jaar heb ik persoonlijk zoveel van hem geleerd. Ik werk nu als chef van de afdeling brood, kaas en vleeswaren. Ik werk gewoon tussen de groep op de werkvloer, maar ik maak ook onder andere de planning, de roosters en ik doe alle bestellingen. Dat hoort allemaal bij mijn werk, maar ik vind het super leuk om te doen.

Mijn drive is om de klanten goed te helpen, om altijd klaar te staan met een leuk praatje en zo af en toe een dolletje, dat moet kunnen. Ikzelf vind dat heel belangrijk, dat geeft me een goed gevoel. We hebben een super leuk team, ik werk hier met passie en ben dan ook echt niet van plan om te stoppen met werken bij PLUS."

Tweede thuis
"Het is echt kei leuk werken tussen de groep. Ik weet zeker dat het met Rik net zo fijn werken zal zijn als met Chris. Het voelt helemaal goed. De PLUS is gewoon mijn tweede thuis."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding