Winnares van de hoofdprijs bij de Moederdag actie van WinkelHart Halsteren Lenny Langenberg neemt haar beautyprijs in ontvangst uit handen van voorzitter Gerrit Atres in het bijzijn van Raymond Kessel en Rian Rijnberg van de activiteitencommissie van de winkeliersvereniging.
Winnares van de hoofdprijs bij de Moederdag actie van WinkelHart Halsteren Lenny Langenberg neemt haar beautyprijs in ontvangst uit handen van voorzitter Gerrit Atres in het bijzijn van Raymond Kessel en Rian Rijnberg van de activiteitencommissie van de winkeliersvereniging. Foto:

Hoofdprijs actie WinkelHart

HALSTEREN - Winnares van de hoofdprijs bij de Moederdag actie van WinkelHart Halsteren Lenny Langenberg kreeg vrijdagmiddag haar beautyprijs uitgereikt. Voorzitter Gerrit Atres van de winkeliersvereniging overhandigde het dagje Wellness met volledige beautybehandeling voor twee personen in het bijzijn van Raymond Kessel en Rian Rijnberg van de organiserende activiteitencommissie van WinkelHart. Lenny Langenberg had samen met een vriendin meegedaan aan de 'super leuke Moederdag actie' door kassabonnen van deelnemende winkeliers te sparen en deze in te leveren.