Afbeelding
Foto:

Bruisend pinksterweekend in Lepelstraat

LEPELSTRAAT - Met Pinksteren staat het dorp Lepelstraat bol van activiteiten, die worden georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het kleinschalige karakter en de ontspannen sfeer maken het West-Brabantse dorp dan ook het bezoeken waard.

De eerste dagen van dit extra lange weekend staat vooral in het teken van de kermis op het Kerkplein en de altijd gezellige dartavond georganiseerd door voetbalvereniging Lepelstraatse Boys.

Een dag later, op zondagochtend, voert wielrennen de boventoon met het NK voor vrije renners. Vanaf twee uur 's middags mag iedereen z'n geluk beproeven tijdens de bingo in de tent op het Kerkplein. Felbegeerde prijzen en een gezellige sfeer vormen dan de ingrediƫnten voor het middagprogramma. In de avonduren is het wederom de beurt aan de Lepelstraatse Boys. In diezelfde tent zal coverband Impakt een sfeervolle avond verzorgen.

De laatste dag van het weekend, maandag 10 juni, bent u welkom op de jaarlijkse braderie, met voor iedereen wel wat. Naast de braderie is er dit jaar weer een rommelmarkt.

Met al deze activiteiten op de agenda is Lepelstraat zeker een bezoekje waard tijdens Pinksteren. Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere weekend te komen ervaren.

Stichting Braderie Lepelstraat verwelkomt u graag!

Afbeelding
Ook de altijd drukbezochte Pinksterbraderie in het dorp Lepelstraat is het vermelden op de evenementenkalender meer dan waard.