Afbeelding
Foto:

Spannende Boeken Weken 2019

HALSTEREN - 'Je vakantie begint met boeken'. Onder deze slogan vinden van 1 tot en met 21 juni de Spannende Boeken Weken plaats, ook bij Blz. Boekhandel Vermeulen in Halsteren.

"De thriller is zeer gewild als vakantieboek. De vakantie is voor de meeste mensen het moment om méér boeken te lezen dan normaal. Vaak zijn het spannende boeken die mee op reis worden genomen, spanning is het meestgelezen genre. Daarom is vooral nu het aanbod enorm. In de periode van de Spannende Boeken Weken krijgen klanten het geschenkboek cadeau bij besteding van minimaal €12,50 aan Nederlandstalige boeken", vertelt Joost Vermeulen.

De Spannende Boeken Weken zijn de voortzetting van Juni – Maand van het Spannende Boek. Deze campagne is ontstaan in 1989 en wordt georganiseerd vanuit Stichting CPNB.

Het geschenk van de Spannende Boeken Weken is dit jaar geschreven door niemand minder dan Thomas Olde Heuvelt (foto).

Het is de huiveringwekkende vertelling Dolores Dolly Poppedijn. Dit geschenk wordt ook als e-book aangeboden.

Aanbiedingen

Overigens zijn er nog meer goede redenen om juist nu bij Boekhandel Vermeulen binnen te lopen. Met het oog op Vaderdag zijn er extra aanbiedingen, niet alleen in spannende boeken maar ook andere. Zo toont Joost Vermeulen een compleet pakket met alle informatie over de komende Tour de France. Dit tegen een hele schappelijke prijs.

Boek over de Tour de France