Afbeelding
Tonny Presser

Bewoners Elisabeth nemen afscheid met feestje

HALSTEREN - St. Elisabeth is een Halsters icoon, dat is zo al sinds het einde van de 19e eeuw. Een gezellig en toegankelijk woonzorgcentrum. Bewoners zijn er thuis en medewerkers voelen zich er mee verbonden. In juni verhuizen de bewoners naar De Bosgaard op Landgoed Vrederust, een prachtige plek dichtbij de natuur.

Er was geen spoortje twijfel hoe afscheid te nemen. 'In stijl! Een mooi feest wat we ons nog lang zullen herinneren.' Nou dát is gelukt! Speciale momenten tijdens de kerkdienst, het samen bidden en zingen van bekende liederen deed de bewoners goed. Verder was er tijdens de dienst ruimte voor mooie woorden, een kijkje in de geschiedenis van St. Elisabeth, een blik op de toekomst en oprechte dankbetuigingen. Het geheel ontroerde bewoners, familie en medewerkers. De parochie zorgde naderhand voor koffie en taart.

Saskia en Serge

Na een heerlijke lunch kon men samen genieten van een optreden van Saskia en Serge. Het muziek duo dat al ruim 50 jaar meedraait in de Nederlandse showbizzwereld zong zowel oude als nieuwe liedjes. Meezingers over de liefde en het leven. Op speciaal verzoek ook "Zomer in Zeeland", wat een stil traantje deed rollen.

Na een waar feestmaal voor bewoners, vrijwilligers, leden van de cliëntenraad en medewerkers lieten enkele bewoners zich niet onbetuigd… Zij kwamen in actie - inclusief muzikale omlijsting! - met een ontroerend optreden als dank voor de goede zorgen... een waardige afsluiting van een geweldige dag!