vlnr: Marjolein, Max, Ronny en Joost
vlnr: Marjolein, Max, Ronny en Joost Pascal vd Eijnden

Jongste senioren-clubkampioen ooit bij TCO '78

OSSENDRECHT - Mei staat bij tafeltennisvereniging TCO ’78 uit Ossendrecht traditiegetrouw in het teken van de clubkampioenschappen enkel.

Bij de senioren was het een verrassende uitslag. Ronny Peeters wist al zijn wedstrijden te winnen en daarmee kroonde hij zich op zijn achttiende verjaardag tot de jongste clubkampioen senioren ooit. De tweede plaats was voor Joost van der Poel. In de B-poule was Max Timmermans de sterkste, gevolgd door Marjolein v.d. Heijden. Bij de clubkampioenschappen voor de jeugd wist Michael Palinckx aan het langste eind te trekken, zijn broer Kevin wist de tweede plaats veilig te stellen. In de B-poule was Martijn Hoeckx de sterkste voor Veerle de Moor.

Wie een balletje wil slaan is vanaf 22 augustus welkom op de trainingsavonden in de Drieschaar. Op maandag- en donderdagavond traint de jeugd van 19.00-20.00 uur en de senioren trainen op donderdagavond van 20.00-21.30 uur. Je mag eerst een paar keer gratis komen oefenen voordat je besluit wel of geen lid te worden. Hoe meer sponsoren je aan de vereniging weet te binden, hoe meer korting je krijgt op je contributie.
Foto: vlnr Marjolein, Max, Ronny en Joost.