Dementie
Dementie

Wereld Alzheimer Dag

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op woensdag 21 september aanstaande wordt in De Raayberg aan de Antwerpsestraat in Bergen op Zoom de Samen op Pad beurs georganiseerd in het kader van Wereld Alzheimer Dag 2022.

Organisaties en verenigingen, die hierin iets kunnen of willen betekenen, krijgen de ruimte om zich te presenteren via folders, gesprekken met bezoekers, mogelijk zelfs met demonstraties van activiteiten. Tijdens de middag zal het van oudsher bekende Bergse muziek trio The Crabtown Three, een paar keer optreden en de bezoekers enthousiasmeren om herinneringen op te halen op de dansvloer.

Diverse sprekers zullen het belang van samenwerking rondom toegankelijke informatie, ondersteuning en zorg benoemen alsook het belang van zolang mogelijk actief blijven. Want als samenleving hebben we met elkaar een gezamenlijke verantwoordelijkheid in het omkijken naar elkaar als het gaat om onze omgeving en kwetsbare inwoners.

Iedereen is welkom op woensdagmiddag 21 september tussen 13.30 en 16.30 uur. Voor vragen om informatie kan gebeld worden naar 06-34540835. Martien van Leeuwen, belangenbehartiger voor Alzheimer Nederland, voor de gemeente Bergen op Zoom.