Afbeelding

Familiewandeling met ontbijt

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Een vroege familiewandeling bij zonsopgang met aansluitend een natuurontbijt bij bezoekerscentrum de Kraaijenberg. Dit staat zondag 18 september op het programma van IVN Groene Zoom.

 

Eerst genieten van de natuur na zonsopgang tijdens een natuurwandeling met uitzicht over het Markiezaatsmeer en de steilrand van de Brabantse Wal. We laten ons tijdens de wandeling verrassen door het vele moois aan flora en fauna dat de Brabantse Wal laat zien op een vroege septemberochtend. Een gebied met veel vogels en bijzondere planten.

Bij terugkomst van deze wandeling staat een gedekte tafel staat voor u klaar bij bezoekerscentrum de Kraaijenberg. Bij dit uitgebreide natuurontbijt kunt u ook kennismaken met en proeven van het voedsel van de toekomst.

Praktisch: wandeling van 7.30-9.30 uur, ontbijt begint om 9.30 uur. Start: Parkeerplaats de Kraaijenberg, Fianestraat 21, Bergen op Zoom. Deelname wandeling is gratis; ontbijt gratis voor kinderen en IVN-leden, 2 euro voor volwassen niet-IVN-leden. Aanmelden verplicht via www.ivn.nl/groenezoom