Heropening MFC de Drieschaar. Wethouder Lars van der Beek overhandigd de bloemen aan Kathleen en Nick
Heropening MFC de Drieschaar. Wethouder Lars van der Beek overhandigd de bloemen aan Kathleen en Nick Foto: Pascal Brugman

MFC de Drieschaar heropend

Algemeen

OSSENDRECHT - Na het overlijden van Marie-Rose de Moor was MFC de Drieschaar enige tijd gesloten. De gemeente Woensdrecht ging op zoek naar een oplossing. Wie gaat het overnemen? Omdat Kathleen Scheenaerts en Nick De Keyser al in het pand huurder zijn met hun sportschool genaamd Human Sports, was het een mooie oplossing hen beheerders te maken. 

Na de nodige gesprekken werd maandag 29 augustus om 16.00 uur de Drieschaar officieel heropend. Iedereen kon langskomen om kennis te maken met Kathleen en Nick. Wethouder Lars van der Beek kwam namens het college een bloemetje brengen en het tweetal feliciteren met de heropening. Kathleen en Nick hebben in de maand augustus dan ook keihard gewerkt aan de heropening: “We hebben alles heringericht, schoongemaakt en in zoverre opgeknapt. In de grote zaal is de kleine bar eruit gehaald, zo kunnen er nog wat meer mensen in. De vloer hebben we opnieuw gelakt en glimt nu weer mooi. Nu zijn we de nodige papieren aan het halen zodat we dadelijk ook alcohol mogen schenken aan de gasten en dan kunnen we echt beginnen. Tot die tijd mogen we alleen non-alcoholische consumpties schenken, maar we zijn voor de rest gewoon open. Zo gaan de verenigingen weer van start en zijn alle ruimtes klaar voor gebruik. We zijn dan ook blij met alle gasten die we tijdens de opening hebben mogen ontvangen en die we nog gaan ontvangen”, aldus Kathleen en Nick.
Op 24 september staat het grote feest van ODIO gepland in de Drieschaar, tijdens dit feest mag er alcohol geschonken worden en kan er kan gedanst worden op muziek van Dj Jantje, Helemaal Hollands, Tom Haver en Dj De Kraai. De zaal is open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. Het feest is in samenwerking met de Ossendrechtse Horeca.

Heropening Drieschaar
Butler Marinus Huige verwelkomde de gasten