Trimmers van TTC de Liefhebbers.
Trimmers van TTC de Liefhebbers.

Philipsdam-route en dagtocht voor recreanten Liefhebbers

Algemeen

HALSTEREN - Op zondag 4 september gaan de trimmers van TTC de Liefhebbers de Philipsdam-route rijden. De afstand die ze afleggen zal ongeveer 80 kilometer bedragen. Bij Pure Paviljoen in Bruinisse houden ze hun koffiestop. Zo rond de klok van half één hopen de trimmers weer thuis te zijn.

De recreanten van de Liefhebbers houden hun tweede dagtocht van dit seizoen. Ze zijn dus de hele dag op route en leggen daarbij ongeveer 70 kilometer af met de nodige stops onderweg. De eerste stop is in de buurt van Essen in België. Daarna rijden ze naar Rucphen om rond 13.00 uur bij het Wapen van Nassau te lunchen en lekker bij te kletsen. Vervolgens gaan de recreanten naar de Hazelaar in Heerle om nog een afzakkertje te nemen. Zo omstreeks 16.30 uur zijn ze weer thuis en hoopt de organisatie terug te kijken op een geslaagde dag.

De Liefhebbers rijden nog tot 16 oktober, de dag waarop het seizoen 2022 met een sluitingsrit wordt afgesloten. Een week later op 23 oktober is de feestmiddag en worden de clubkampioenen en de jubilarissen bekend gemaakt en gehuldigd. Er resteren na deze ritten nog 6 ritten. Vind je het leuk om mee te fietsen dan ben je van harte welkom. Secretaris Richard Kuijlen (0164-683915) geeft je graag nadere informatie. Men kan ook voor vertrek – elke zondag om 9.00 uur vanaf het Dorpsplein aan de Dorpsstraat in Halsteren – langskomen. Eén van de daar aanwezige bestuursleden kan dan ook informatie verstrekken.