Afbeelding

Toekomst MFC De Drieschaar

Algemeen

OSSENDRECHT - Multi Functioneel Centrum De Drieschaar in Ossendrecht zal vanaf 29 augustus weer geopend zijn.

Na het droevige en plotselinge overlijden van beheerster Marie-Rose de Moor is MFC De Drieschaar in Ossendrecht een tijdje gesloten geweest. Vanwege het maatschappelijke belang van het multifunctionele centrum is gezocht naar een oplossing om de deuren weer te kunnen openen.

Beheer 

De gemeente Woensdrecht kiest voor het aanstellen van een tijdelijke beheerder. Voor de periode van zes maanden zullen Nick en Kathleen van Human Sports, de sportschool die gevestigd is in MFC De Drieschaar, het beheer op zich nemen. Vanaf maandag 29 augustus zijn de deuren van MFC De Drieschaar weer geopend.

Vacature

Er is gekozen voor deze constructie, zodat er in de tussentijd een nieuwe vaste beheerder/beheerster gevonden kan worden. Hiervoor zal een vacature opgesteld worden, waarop iedereen de gelegenheid heeft te reageren. De randvoorwaarden zullen op een later tijdstip gecommuniceerd worden.

Tijdelijk

Wethouder Van Agtmaal: “Ik ben blij dat de gemeente samen met Nick en Kathleen tot deze tijdelijke oplossing is gekomen en wens hen de komende maanden veel succes toe!”.