Joris Buijtenweg en Dustin Dwight Tummers.
Joris Buijtenweg en Dustin Dwight Tummers.

TV Huijbergen Open tennistoernooi 2022

Algemeen

HUIJBERGEN – Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 augustus fungeert het tennispark van TV Huijbergen als episch centrum voor de regionale tenniswereld. Voor de eerste heeft Tummers Foodprocessing Solutions haar naam aan het prestigieuze tennistoernooi weten te binden. De organisatie is blij met de specialist op het gebied van plaatbewerking, droogtechnologie en innovatieve oplossingen voor de verwerking van aardappelen en knolgewassen, uit Hoogerheide!


Grenswachters en Dosko vormen al enkele jaren het voetballend visitekaartje. Met Hotak’68 is het bedrijf ook in de tafeltenniswereld geen onbekende. Als hoofdsponsor van het prestigieuze tennistoernooi van Huijbergen maakt Tummers haar intrede in de tennissport en zoekt andermaal regionaal de connectie. “Het bedrijf startte ruim veertig jaar terug. Sindsdien hebben we door toewijding van velen op verschillende fronten, zowel kwantitatief als kwalitatief, wereldwijd uit kunnen groeien naar het bedrijf wat het nu is. Met name in het voorbije decennium verdubbelde het aantal werknemers tot ruim 200. En nog steeds zijn we op zoek naar enthousiaste en vakbekwame mensen die ons team willen versterken”, aldus marketeer Dustin-Dwight Tummers.

Tummers staat bekend om haar groepsdynamica, passie, familiegevoel op drie fronten. “Op het gebied van proceslijnen voor de productie van aardappelproducten zijn we zelfs wereldmarktleider. Ook als plaatverwerker en als drooginnovator houden we mondiaal onze naam hoog en hopen dat te blijven doen. Personen die interesse hebben om dat samen met ons te doen kunnen altijd vrijblijvend aankloppen voor een bezoek en rondleiding. Online oriënteren kan via www.werkenbijtummers.nl”

Honneurs

TV Huijbergen en Tummers Foodprocessing Solutions bereikten een akkoord voor hoofdsponsorschap editie 2022, met optie op nog twee jaar. Het betekende niet de enige noviteit voor het jaarlijkse tennistoernooi. “Na jarenlange trouwe dienst hebben Maud de Moor, Keje van der Poel en Robbert Raats als wedstrijdleiding afscheid genomen. De honneurs worden nu door een nieuw ambitieus trio bestaande uit Kim van Hooijdonk, Amy Kuijlen en Karlijn Stultiëns waargenomen. Samen de overige leden uit de technische commissie en de vele vrijwilligers gaan we er weer een prachtige tennisweek van maken”, vertelt wedstrijdleider Joris Buijtenweg trots.

Ruim tweehonderd deelnemers zullen in verschillende categorieën de strijd met elkaar aangaan. De organisatie is trots op de spontane massale inschrijving. Vanaf de clash tussen Joris Peters (2.07), Joost van Loon (2.31) en Tommie Withagen (2.79) tot aan het aanstormend geweld Nardie van Ginneken/Kristie Janssens, Gino Boer/Jelle Hesbeens en plaatselijke grootheden als daar zijn Nicole van Gastel en Gerald de Waal. 

Kortom, Tummers Open 2022 is als vanouds de verzamelplaats voor tennisprestaties op verschillend niveau. Het toernooi waar, naast de aanwezigheid van de foodtruck, de aardbeien voor de finalisten op zondag een vaste waarde zijn. Het evenement dat de deelnemers steevast nog voorziet van een goedgevulde ‘goodie bag’. Waar de catering op volle toeren draait en de vrijdagavond, feestavond met ditmaal DJ Kroescontrol, een begrip vormt!

Tummers Open 2022: Sportpark TV Huijbergen, nog tot en met zondag 28 augustus aanstaande! Kom en overtuig u zelf!