Afbeelding

Tractorpulling weekend KPJ Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - KPJ Halsteren kan weer volle bak met Tractorpulling Halsteren 2022!  Op zaterdag 10 en zondag 11 september is het weer zover: Tractorpulling weekend Halsteren! Na vorig jaar nog beperkingen te hebben door de coronamaatregelen kan KPJ Halsteren dit jaar weer echt los! Met goede artiesten, een mooi Tractorpulling programma en de welbekende traptrekker-race belooft het weer een mooi weekend te worden. Dit jaar op een nieuwe locatie aan de Noorder Kreekweg 4. 

KPJ Halsteren is blij dat ze in september weer een mooi Tractorpulling weekend mogen neerzetten op de nieuwe locatie aan de Noorder Kreekweg, een paar honderd meter verder ten opzichte van voorgaande jaren. Het terrein zal er dit jaar dus anders uit gaan zien maar het belooft ook hier een groot feest te gaan worden. Ze pakken dit jaar zelfs extra uit met een nog grotere tent waardoor meer bezoekers van het feest kunnen gaan genieten! 

Op zaterdag 10 september worden de NTTO-farmstock wedstrijden gereden in Halsteren. Dit is een nationale competitie, bestaande uit deelnemers vanuit het hele land. Mooie omgebouwde sporttractoren zullen naar Halsteren komen om hier een competitiewedstrijd te rijden. Zij zullen de strijd met elkaar aangaan om de sleepwagen zo ver mogelijk te trekken. Ook dit jaar zullen er weer trucks aanwezig zijn welke in twee sportklassen de strijd met elkaar aan zullen gaan. Na afloop van deze competitiedag zal er aansluitend een feestavond zijn die muzikaal begeleid wordt door DJ ‘VandeV’ en de band ‘Proost!’. 

Op zondag 11 september zullen er ook NTTO-wedstrijden verreden worden. Die dag zal de NTTO-Farmstock en diverse National-klassen rijden. Ook zullen die zondag de landbouwtrekkers uit de buurt het tegen elkaar opnemen. 

Tevens zal op zondag de welbekende traptrekker-race plaatsvinden waarin de kleinste bezoekers de strijd met elkaar aan kunnen gaan om als snelste over de streep te komen. 

Het Tractorpulling weekend Halsteren wordt afgesloten met de band ‘De Fik Erin’ en DJ ‘VandeV’. Het belooft dus een mooi evenement te worden. Om op de hoogte te blijven en om kaartjes te kopen kan je de facebook pagina van KPJ Halsteren en Tractorpulling KPJ Halsteren volgen. Zie ook: https://tractorpullinghalsteren.nl/       (Foto’s: erwinnet.nl)

Afbeelding
KPJ Halsteren feesttent